Thuis Vorige Volgende

27 november

's-Graveland komt tekort tegen koploper RKAVIC: 5-11

Jeroen te Nuyl: "Ja, dit krachtsverschil was gewoon te groot. Zo slecht hebben wij vandaag eigenlijk nog niet eens gevoetbald. 5-11 is dan ook wel een beetje geflatteerd. De eerste en tweede helft hebben we veel kansen gecreëerd. Dat is ook al heel wat waard. En ook bijzonder, we hebben vandaag geen eigen doelpunt gemaakt. Met andere woorden, we hebben verloren, maar ik ga er geen drama van maken. We waren met z'n tienen: ikke dus en Luc, Bert, Stok, Giliam, Kees, Alfred, Fred, Jarno en Pim die op de goal stond omdat Frank niet meedeed. Pim heeft het goed gedaan. André Janmaat had onze wedstrijd gepland op het hoofdveld, oftewel kunstgras. Daarmee waren we niet bepaald in het voordeel tegen deze technisch goede tegenstander. Kees -One Touch Cornelis- Langerak kan niet uit de voeten op kunstgras. Hij vond dat deze beslissing van het bestuur ons bij voorbaat de das om heeft gedaan. Dat vind ik nou ook weer overdreven."

's-Graveland - RKAVIC: 5-11
Ruststand: 2-7
Doelpunten 's-Graveland: Giliam Hagen, Luc te Nuyl, Jeroen te Nuyl (2x), Eigen Doelpunt RKAVIC

Giliam Hagen, maker van eerste doelpunt en beeldregie van deze rapportage.

Luc te Nuyl: "Pim ging in de derde helft voor de zekerheid maar zo dicht mogelijk bij de defibrillator zitten.  Hij had een topwedstrijd gekeept, maar wel het uiterste van zijn lichaam gevraagd en nam dus het zekere voor het onzekere..."