Thuis Vorige Volgende

 

 

 

 

 

 

19 maart

's-Graveland mag niet klagen over unieke uitslag tegen PVC 2: 0-0

Na afloop piekerden alle Oude Beloften zich suf in de kleedkamer. Hadden ze ooit wel eens een wedstrijd beëindigd met de brilstand? Niemand kon het zich heugen. Ook in het seizoen 2016-2017 is er in de hele 35+competitie nog geen enkele wedstrijd geëindigd in 0-0. Zo uniek als de uitslag, zo flets was het spel van 's-Graveland vandaag. 's-Graveland trad aan met Niels, Jeroen, Luc, Pim, Harun, Frits, Jarno, Stok en Frank. Niets lukte, het spel was statisch, de passing onnauwkeurig, de balbehandeling belabberd, de afwerking beneden peil. Kortom 's-Graveland mocht zich gelukkig prijzen met de 0-0. PVC2 had meer reden tot klagen zeker twee kansen voor open goal bleven onbenut. Maar klagen deden de sympathieke domstedelingen niet. Een gelijkspel tegen een sub-topper als 's-Graveland werd als een meer dan behoorlijke prestatie beschouwd.

's-Graveland - PVC2: 0-0
Ruststand: 0-0
Doelpunt 's-Graveland: (geen)

Jeroen te Nuyl: "Dat is toch ook wat. Vorige week vallen er vijftien doelpunten in de wedstrijd tegen PVC1 en vandaag geen enkele tegen PVC2. Raar! Aan de andere kant was het vorige week ook bijna een gelijkspelletje. Ik schat PVC2 ook niet heel veel lager in dan PVC1. Misschien dat die wat meer scorend vermogen in het team hebben lopen. Hoewel PVC2 heeft met spits Johan altijd een sterke troef in handen. Mooie voetballer is dat."
"Qua kansenverhouding mogen wij blij zijn met 0-0. Frank keepte natuurlijk weer goed en PVC miste zeker twee kansen voor open doel. Dat zou ons nooit gebeuren. ahum"

 

 


Frank Scheltus: "Ik vind het altijd lekker voetballen, in mijn geval keepen, op veld 2. Nadeel is wel dat de bal nog wel eens over het hek gaat. Vorige keer konden we de bal niet pakken omdat de sleutel van de deur in het hek, zoek was. Daarom hadden we deze keer de sleutel vooraf geregeld. Niet voor niets, want PVC peerde de bal er een paar keer overheen. Zelfs een keertje in een achtertuin. Normaal vis ik hem daar makkelijk uit. Maar toen ik daar nu de deur opendeed zag ik een grote hond. Ik heb snel de bal gepakt en was er vandoor."
"We hadden wel meer pech. Ik verrekte mijn lies. Loekie te Nuyl scheurde zijn halve achillespees af, of zijn kuitspier. Dat zou ook kunnen. Hij wist het niet zekre. In ieder geval hoop ik dat het meevalt en hij er snel weer bij is."

 
 
 
 
 

De Rust

 

Supporter van de week

Mathijs van Diermen kwam vandaag vader Jarno aanmoedigen. Natuurlijk had hij erop gerekend dat zijn vader vandaag, net als vorige week, weer veel doelpunten zou maken. De vier doelpunten van vorige week kregen zelfs een vermelding in de plaatselijke krant "Wie? Wat? Waar?". Helaas vandaag geen doelpunten voor Jarno, maar wel een lekkere tosti voor Mathijs die zelf in de Jongens onder negen 1 bij 's-Graveland speelt.

 
 

De Toss

Jeroen te Nuyl: "Het was prima voetbalweer vandaag. Toen ik van huis ging regende het nog. Daarom was ik maar weer een keertje met de auto gegaan. Maar tijdens de wedstrijd hebben we het drooggehouden."
Het veld was ook prima bespeelbaar. Normaal spelen we onze beste wedstrijden op natuur-gras, maar vandaag dus niet."
"Joost te Nuyl heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Tenminste ik vraag me af of hij überhaupt wel een keertje op zijn fluit geblazen heeft. Het was een heel sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van PVC2 is een aardige jongen en een goede voetballer. Ze waren net als andere elftallen wat later op de club omdat de A2 opgebroken was. Kan gebeuren. Het is zowel tegen PVC1 als tegen PVC2 leuk voetballen."