's-Gravelands Oude Beloften
 
 
Thuis Vorige       Volgende            
© Vijfde Dimensie, jaargang 21 
 
18 oktober
Spelers 's-Graveland denken het hunne van stilleggen competitie 
Jeroen te Nuyl: "Ik had het vorige week al een beetje voorspeld. En inderdaad afgelopen dinsdag hebben we van premier Rutte gehoord dat we het sporten voor minimaal vier weken kunnen vergeten. Best logisch als je ziet hoeveel besmettingen er worden geregistreerd. Heel even hoopte ik nog dat er naast het prof-voetbal ook een uitzondering zou worden gemaakt voor het 35+ voetbal, maar dat bleek niet aan de orde. Via de competitie-app was er direct druk overleg of, en zo ja hoe, de gecancelde wedstrijden moeten worden ingehaald. Mijn mening is dat we zoveel mogelijk willen voetballen, dus alles graag willen inhalen op de zondagen die nu als 'vrij' gepland staan. Afgesproken is dat we over vier weken weer contact hebben met de team-aanspreekpunten. Hopelijk kunnen we dan weer gaan voetballen. Zoals we hopelijk zoveel andere dingen ook weer kunnen gaan doen. Trainen zit er voorlopig ook niet in, dus ik zou zeggen iedereen moet er zelf voor zorgen dat ie gezond en fit blijft in deze lastige periode. Tot gauw!"

   
Stok van den Burg: "Dit is gewoon overmacht, toch? Als iedereen zich nou gewoon effe aan de regels houdt, denk ik dat we nog dit jaar weer kunnen voetballen."
Jarno van Diermen: "Ik mis het voetbal heel erg. Als alternatief pak ik nu de mountainbike. Ook leuk, maar daar wordt je geen topscorer mee."
 
   
Frank Scheltus: "Ik heb Jeroen nog gevraagd of we niet elke zondag in de kantine bij elkaar kunnen komen om een teambespreking te houden, waarbij we dan zelf voor een pilsie en een snackschotel kunnen zorgen. Volgens Jeroen wilde het bestuur geen uitzondering op de regel hiervoor maken. Jammer."
"Er mag trouwens wel door senioren getraind worden. Met maximaal vier man in een groepje en dan anderhalve meter afstand houden. Misschien toch iets om over na te denken."
 
   
Bert Schmidt: "Niemand vindt dit leuk. Ik ook niet. Als clubman  kijk ik ook al verder. Over 186 dagen bestaat de club 100 jaar. Dat willen we natuurlijk op gepaste wijze vieren. Het is dan wel te hopen dat die hele corona-ellende achter de rug is."
"Tuurlijk mis ik het voetbal. Klinkt gek misschien, maar misschien nog het meest het lekkere sigaartje na de wedstrijd. Andere mensen hebben dat bij na de maaltijd of na de sex. Ik ook bij het voetbal."
 
   
 
   
 
 


Onze Sponsor