www.sgraveland5.nl graveland      

 Voetbalplaatjes seizoen 2006 - 2007

's-Graveland 5

 Koppie erbij houden!!           Spaar ze allemaal!!

           
   

 Thuis

Thuis  Verslagen  PimsPlaatje  Uitslagen  StokHoorde  Rechts  WaarIs't   Mail

   
   3 september, Zondag 9 september oefenwedstrijd
 Laat weten of je meedoet!
~ Aanvoerder Jeroen te Nuyl laat er geen gras over groeien: 
Oefenwedstrijd 9 september, bij SDO, tegen SDO 6, om 11:00 uur.

Jeroen: "Ik heb niet van alle spelers het e-mail adres of het telefoonnummer. Waarschijnlijk zie ik je dinsdagavond op de training. Zoniet:Als je dit leest, bel of mail mij dan z.s.m. of je zondag mee kan doen. We moeten natuurlijk wel met voldoende mensen de wei in. Ik reken op jullie!"
(Heb je Jeroens nummer of mail-adres niet: mail dan de webredactie).
   2 september, Aanvoerder is druk met voorbereiding
~ Aanvoerder Jeroen te Nuyl heeft het er maar druk mee. Een nieuw seizoen 's-Graveland 5. Dat vergt natuurlijk de nodige voorbereiding. Krijgt hij het team het nieuwe seizoen kwantitatief en kwalitatief op sterkte? 
De webredactie had tot nu nog maar weinig vernomen van de voorbereidingen. Een avondje in de Kuip bij Feyenoord - Willem II bracht het nodige aan het licht.

 

Jeroen te Nuyl (foto archief): "Ja, een heel leuk idee natuurlijk om bij dit nieuwe Feyenoord te gaan kijken. Ik hoop dat we het seizoen net zo zullen starten als de Rotterdamse doorzetters. Negen punten uit drie wedstrijden is niet verkeerd natuurlijk!
Ik wist niet dat er dit seizoen ook op zaterdagavond gespeeld wordt in de Kuip. Dat stelt de echte voetbalkenners bij 's-Graveland 5 eindelijk in staat om wat vaker bij hun favoriete club te gaan kijken.
Het was vanavond misschien geen geweldige wedstrijd, maar samen met Peter Krumpelman, Frits, Werner en Ton van der Meer heb ik toch een hele leuke avond gehad. Voor, tijdens en na de wedstrijd hebben we kunnen praten over Feyenoord en alle parallellen die er zijn te trekken met 's-Graveland 5. Het houdt me natuurlijk enorm bezig. Na de wedstrijd hebben de andere jongens tijd voor een leuke foto, maar ik zit alweer met m'n hoofd bij de voorbereiding"
 
Dinsdag Trainen 
Jeroen: "Afgelopen dinsdag ben ik samen met mijn broer Luc en met Pim van Leeuwen weer voor het eerst gaan trainen. We hebben meegedaan met de jongens van het zesde. Het liep eigenlijk best lekker. Het mag duidelijk zijn dat ik deze dinsdag veel meer mensen van 's-Graveland 5 op de training verwacht. Wie dit seizoen in de basis wil starten zal ik toch echt op de dinsdag moeten kunnen beoordelen. Dus aanstaande dinsdag om acht uur ('s avonds, red.) verzamelen. Ik ga er vanuit dat we genoeg mensen hebben voor een lekker onderling partijtje. Natuurlijk is er ook ruimte om wat spelvormen te oefenen. We zullen afsluiten met het traditionele latje-schieten. Voor wie het niet kent: Aan het eind van de training mag je pas gaan douchen als je vanaf de rand van het strafschopgebied de lat weet te raken. Ik ben er erg goed in, al zeg ik het zelf."
 
De selectie voor het nieuwe seizoen

Jeroen: "Vanavond las ik dat Feyenoord drieëndertig man in de selectie heeft. Na het sluiten van de transfermarkt is voor 's-Graveland 5 de teller blijven steken op tweeëntwintig. Dat lijkt veel, maar in de praktijk zullen we die hard nodig hebben. Dat hebben we afgelopen seizoen wel gezien. We hebben de verliezen redelijk kunnen aanvullen. Het zal niet meevallen het verlies van Kees, Stok en Menno goed te maken. Ik denk echter dat ik goede zaken op de transfermarkt heb gedaan. Vooral van binnen de club hebben we goede spelers aan weten te trekken: een Bert Schmidt, een Giliam hagen, een Niels Steenvoorden, ga zo maar door. Op papier hebben we vier mannen die op het doel kunnen staan. Daar reken ik ook nieuweling, en oude Actif-bekende, Edgar Lamaker bij. Het spannendst was de transfer van Marco de Vries (foto archief), ja inderdaad onze topscorer van vorig seizoen. Tot en met 31 augustus zag het er naar uit dat hij de overstap zou maken naar het eerste elftal van ASV. Op zich was hij zelf al rond, maar de clubs bleken er samen niet uit te kunnen komen. Ik heb hem 1 september gebeld en verteld dat ik erg blij ben dat hij toch bij ons komt voetballen. Kortom, het ziet er allemaal zonnig uit. Ik hoop volgende week nog een oefenwedstrijd te kunnen regelen voordat we 16 september de eerste competitiewedstrijd tegen de Zebra's zullen spelen."  13 augustus, Indeling nieuwe seizoen bekend
~ Koud terug van vakantie. In de mailbox van de webredactie geen vakantiemailtjes gevonden. Wel een mailtje van Frans Hendriks de webmaster van de sv 's-Graveland site met daarop de indeling van de competitie voor het nieuwe seizoen. Bedankt Frans!
Onderstaand de indeling en voorkeurstijd voor de thuiswedstrijden.
De competitie begint 16 september met een  thuiswedstrijd tegen Almere 6

1

NVC 6

11:00

2

Graveland 's 5

14:00

3

Muiderberg 4

10:30

4

Wasmeer 5

11:00

5

Gooi 't sc 4

11:00

6

Vecht de 5

12:30

7

BVV 31 5

14:00

8

Victoria 5

11:00

9

Laren 99 5

13:30

10

Almere sv 6

14:30

11

Zebra's de 3

10:00

12

Muiden 5

12:00

13

Buitenboys 4

12:00

14

Geinburgia 4

12:00
  24 juni, Webredactie wenst iedereen een fijne vakantie
~ Het seizoen 2006/2007 is ten einde. We mogen ons gaan voorbereiden op het seizoen 2007/2008. De webredactie kijkt terug op een geslaagd webseizoen. De bezoekersaantallen waren opnieuw goed te noemen. Regelmatig waren er weken bij dat de site zo´n tweehonderd keer bezocht werd. Leuk, zeker als sommige mensen ook nog eens een mailtje sturen. Volgend seizoen weer een nieuwe site. De redactie houdt zich graag aanbevolen voor creatieve ideeën (of doorgaan met het voetbalplaatjes-thema?). Hopelijk melden zich nog meer mensen aan als columnist zodat de druk wat van de schouders van Stok en Pim kan worden gehaald.
De webredactie trekt zich drie weken terug in Reggio, in de voetbalgekke voet van Italië. Aan de vooravond van het nieuwe seizoen hopen we je weer op het web te treffen. Graag zien wij jullie voorstellen en ideeën tegemoet. Of stuur anders een mailtje uit het vakantie-internetcafé dan kunnen we het seizoen goed beginnen. Fijne vakantie allemaal! 
  24 juni, Trofee Topscoorder is "lokkertje voor volgend seizoen"
~ Met veel bombarie organiseerde Luc te Nuyl dit jaar "le Classement des buteurs" ofwel een topscoorderklassement. De uitreiking van de bijbehorende trofee heeft echter nog niet plaatsgevonden. Luc te Nuyl geeft een toelichting.

~ Luc te Nuyl (foto links): "De trofee staat hier bij me thuis op de schoorsteen. De naam van de topscoorder, Marco de Vries (foto rechts), is er netjes ingegraveerd. Het is er alleen nog niet van gekomen om de trofee aan Marco uit te reiken. Er heeft zich gewoon geen goede gelegenheid voorgedaan. Ik had er een beetje op gerekend dat Marco mee zou doen aan het veteranentoernooi bij 't Gooi, maar dat was niet het geval."
"Er gingen geruchten dat ik de trofee niet uit zou reiken omdat ik hem zelf niet gewonnen heb. Dat is natuurlijk onzin. Nonsens of absurd zoals de Fransen zouden zeggen. Met achttien doelpunten komt ie Marco volkomen terecht toe, ook al was hij geen vaste speler van het vijfde. Nee, ik zou er meer moeite mee hebben gehad om bijvoorbeeld Vincent Weggemans of Gijsbert de Fokkert te moeten feliciteren. Die hebben respectievelijk één en twee doelpunten meer dan ik gescoord, maar die hebben in mijn ogen ook heel wat meer kansen verprutst."
"Ik zal Marco bij de eerste wedstrijd van volgend seizoen de trofee overhandigen. Als het goed is, is hij dan toegetreden tot de vaste spelerskern van ons team. Ik hoop het van harte. Mocht hij nog twijfelen dan is de trofee misschien nog wel een leuk lokkertje."
  16 juni, Aanvoerder blikt terug en vooruit
~ Aanvoeder Jeroen te Nuyl evalueert het afgelopen seizoen en kijkt alweer vooruit naar het volgende.

Geachte teamgenoten / koekenbakkers,

Het verzoek om even kort het seizoen te evalueren, honoreer ik natuurlijk graag. Gezien de omstandigheden - veel blessureleed, afzeggingen of gewoon schijndood ivm leeftijd - is een zesde plaats nog niet eens zo gek, maar feit blijft natuurlijk dat er veel meer in had gezeten. Het vijfde heeft zich andermaal van z'n wisselvalligste kant laten zien, met als voornaamste reden de elke week weer flink gewijzigde teamsamenstelling.
Ga maar na: we hebben afgelopen seizoen niet minder dan 36 spelers gebruikt! En dan tel ik Roel vd Steenoven, die aan het begin wel op de lijst stond maar nooit speelde, nog niet eens mee. Trouwens, ook Peter Krumpelman moest zich 20 keer afmelden, waardoor we eigenlijk een basis van 16 mensen hadden. En van hen was er ook weer een flink aantal dat bovengemiddeld verstek moest laten gaan. Ik noem alleen degenen die meer dan 10 wedstrijden misten: Michiel (12), Roel (11), Kees (13) en Mark (12).
Als we die cijfers het komend seizoen nu wat naar beneden kunnen krijgen, dan ben je al een eind op weg! Overigens: een extra compliment dus voor degenen die er echt (bijna) altijd waren: Frits (1 duel gemist wegens familieverplichtingen) en Luc, die maar 2 wedstrijden moest missen.
Dat we (meestal) toch compleet waren, was met name te danken aan de steun van het zevende. Vooral Iban (4 duels), Bart (5,5) en natuurlijk Marco (7) kwamen meermalen opdraven om ons uit de brand te helpen. Dat Marco in die 7 wedstrijden ook nog even 18 goals meepikte en meteen ongenaakbaar topscorer werd, was fijn maar ook veelzeggend qua gebrek aan scorend vermogen...
Nou ja, gauw vergeten maar dat seizoen 2006-2007, en met goede moed aan het nieuwe beginnen! Helaas zonder Stok (in principe maar voor 1 seizoen, dan komt-ie keihard terug), Roel Steen en Kees Toes, die er fysiek niet meer de kracht voor hebben. Ook Menno stopt met voetballen, maar blijft gelukkig onze thuisduels fluiten - we verheugen ons al op de penaltyregen!
Het is nog even afwachten hoe we een en ander gaan opvangen straks. De snelle rekenaars snappen dat we 14 man over houden, van wie Roel de Saeger sowieso om de week speelt. Daar staat tegenover dat Marco ons komt versterken (tenminste, dat heeft-ie beloofd), met mogelijk nog Bart Kedde, keeper Ben Steenvoorden en good old Edgar Lamaker. Ik hoop straks gewoon op nog 2 jonge, blessurevrije 'zekerheidjes' en we worden fluitend kampioen!!
 
Prettige vakantie voor eenieder en blijf niet alleen aan de bar in training,
 
groet, Jeroen

 
  15 juni, Mail van Sjampie
~ Gelukkig wordt de site ook nog gelezen door andere oud Actifers. 
  Bijvoorbeeld door Jean-Paul Opmeer. via de mail:
Voor diegenen die het gemist hebben: leuk stukje over Actif van Kasper van Kooten bij Holland Sport van een tijdje terug 
(begint op ongeveer 01:10).

Sjampie!

http://www.vpro.nl/programma/amateurvoetbal/afleveringen/33778483/media/34835386
 
  15 juni, Website niet bijgewerkt door Technische problemen
~ De Pc op de webredactie hield er 20 mei ineens mee op. Hij wilde niet meer voor of achteruit. De drie jaar oude Pc weggebracht ter reparatie. Een nieuw moederbord moest de oplossing brengen, was de conclusie van de winkel. Opgelucht werd het apparaat op de webredactie weer aangesloten, doch wederom wilde windows niet opstarten. Weer twee weken later met weer een nieuw moederbord en een nieuwe videokaart en een herstelde Windows-versie moet het weer lukken. Veteranentoernooien (in halve finale uitgeschakeld), kaartavonden en andere belevenissen van 's-Graveland 5 heeft u moeten missen.
Wel lekker rustig trouwens zonder computer.   18 mei, Programmaboekje VeteranenToernooi 't Gooi
~ Aanstaande zondag 20 mei doet 's-Graveland 5 mee aan het veteranentoermooi bij 't Gooi. Uit het programmaboekje: 
 Zoals voorgaande jaren gaan de ploegen weer strijden om fraaie, door Makeltrent B.V. beschikbaar gestelde prijzen. De toernooiwinnaar kan zich voor een jaar in het bezit stellen van de “Gijs Haverkamp Trofee” (wisselbeker) en wint tevens de “Ambiance van der Wal Zonwering Trofee” (al jaren onze hoofdsponsor). Maar wat te denken van de felbegeerde “Tinus Verschoor Fairplayprijs” die op basis van de bevindingen van de scheidsrechters uitgereikt zal worden.
11:00 Halkyn United ––– ‘s-Graveland 
12:00 AFC Taba ––– ‘s-Graveland
13:00 ‘s-Graveland ––– sc ’t Gooi 1
13:30 Good Old ––– ‘s-Graveland
15.10 Finale  18 mei, Uitslagen, Eindstand en Programma 

~ Zonder 's-Graveland 5 is afgelopen zondag de laatste speelronde afgewerkt. Spannendste wedstrijd op papier was die van Sporting'70 tegen de Zebra's. De Utrechtenaren maakten geen fout en wonnen met 4-2. Ondanks dat zij minder verliespunten hebben zal de titel aan BVV worden toegekend. BVV won met 5-0 van GeuzenMiddenmeer en staat zeven punten voor op Sporting'70 met drie wedstrijden meer gespeeld. 
De meer onderstreepte de goede vorm van de laatste tijd met een 7-3 overwinning op Almere. Almere blijft daardoor op de vijfde plaatst steken. Nederhorst won met 4-2 van het team van aanvoerder Daniel Martinez Iglesias, Muiden, met 4-2.
~ De webredactie heeft aanvoerder Jeroen te Nuyl gevraagd het afgelopen seizoen te evalueren.
 

Uitslagen 13 mei
Meer De sv. 7  Almere sv 5  7 - 3
BVV '31 4  GeuzenMiddenmeer 3  5 - 0
Nederhorst vv 5  Muiden sc. 4  4 - 2
Sporting '70 3  Zebra's de 3  4 - 2
      
Uitslagen 6 mei
Muiden sc. 4  Sporting '70 3  0 - 4
Buitenboys sc. 3  Graveland 's 5  4 - 2
Nederhorst vv 5  Almere sv 5  6 - 3
Geinburgia sv. 4  GeuzenMiddenmeer 3  4 - 0
Zebra's de 3  NVC 4  -
BVV '31 4  Muiderberg sc. 4  4 - 0
      
 Alle Uitslagen en Standen van het Seizoen

Stand per 13 mei

    # W G V P + -
1. BVV '31 4 24 21 2 1 65 100 31
2. Sporting '70 3 21 19 1 1 58 124 23
3. Zebra's de 3 19 13 0 6 39 80 36
4. Geinburgia sv. 4 21 11 3 7 36 57 48
5. Almere sv 5 23 11 3 9 36 78 77
6. Graveland 's 5 23 10 1 12 31 73 88
7. Muiden sc. 4 22 8 3 11 27 48 56
8. Nederhorst vv 5 22 7 4 11 25 63 81
9. Muiderberg sc. 4 22 6 4 12 22 59 72
10. Buitenboys sc. 3 22 7 1 14 22 69 102
11. Meer De sv. 7 24 7 1 16 22 67 114
12. GeuzenMiddenmeer 3 20 6 2 12 20 43 80
13. NVC 4 21 1 5 15 7 23 76

Programma 20 mei

VeteranenToernooi bij 't Gooi
  7 mai, le Classement des buteurs
(noot redactie: Luc te Nuyl dacht tot op de laatste wedstrijddag zelf topscoorder van het seizoen te worden. Toch gaat hij nu op zoek naar een edelsmid die de naam van de winnaar kan vereeuwigen. Wanneer en waar de trofee uitgereikt wordt, wist Luc nog niet te vertellen)

~ Aan het eind van het seizoen wacht de topscoorder van 's-Graveland 5 een door Luc te Nuyl beschikbaar gestelde unieke Franse trofee, met de naam van de winnaar ingegraveerd. De trofee zal bij een speciale Franse gelegenheid met het nodige Franse ceremonieel door de teamleiding worden uitgereikt.
 
Rang Joueur Buts
1 Marco uit het zevende  18
2 Gijsbert de Fokkert (+1) 12
3 Vincent Weggemans  (+1) 11
4 Luc te Nuyl 10
5 Jeroen te Nuyl  5
  Frits van der Meer 5
7 Ibai uit het zevende  4
8 Henk Huibers 3
9 Mark de Jong  2
  Fred Fouraschen  2
  Bart uit het zevende  2
12 Michiel Kamer 1
  Pim van Leeuwen 1
  Frank TjinAdjie  1
  Erik Janmaat 1  6 mei, Onvoldoende scherpte tegen Buitenboys, verlies : 4 - 2
~ Een verslag van deze wedstrijd is, net als van andere wedstrijden en belevenissen van 's-Graveland 5, te lezen bij de Verslagen 9 april, Stok Hoorde: Kleedkamerverhalen (13)
~ In de rubriek Stok Hoorde vertelt Stok van den Burg de laatste nieuwtjes over de (ex-)spelers van 's-Graveland 5, de supporters, de familie, de club of gewoon zo maar ergens over. Eerdere verhalen zijn terug te lezen op de pagina StokHoorde. Deze keer spuwt Stok zijn gal over het misbruik van de mobiele telefoon...
 Stok Hoorde
 

Mobiel?

Eigenlijk zou het verboden moeten worden. Het is moeilijk te begrijpen waarom in het overgereguleerde Nederland hier nog geen regelgeving voor is. In het koude en natte kikkerlandje is je leven vanaf het moment van afknippen navelstreng tot bij wijze van spreken achterovervallen in je graf geregeld. Is het niet zo dat je als kind al aangeleerd hebt om te wachten met spreken tot het moment waarop een ander is uitgepraat? Nou, daar hoef je tegenwoordig niet meer mee aan te komen. Is dat ouderwets? Zal best, maar volgens de algemeen aanvaarde fatsoensnorm in dit land, wordt dat gedrag nog wel steeds gewaardeerd.
Waar doel ik op? Dat vermaledijde opnemen van de telefoon wanneer je met iemand staat te praten. Mensen, het is te gek voor woorden! Sta je in een winkel met degene die je helpt te praten, gaat opeens de telefoon. Zonder ook maar een woord met je verder te wisselen wordt de hoorn van de haak genomen en een nieuwe dialoog opgestart, al was het de gewoonste zaak van de wereld. Of deze: midden in een gesprek met een bekende gaat de draagbare telefoon. De vijfde symfonie van Beethoven rijst op uit de kontzak van een vale spijkerbroek. Onmiddellijk wordt actie ondernomen om het kleine elektronische wondermiddel uit de, om een door overvloedige welvaart uitgedijd lichaam, aan de laatste mode onderhevig, strak gesealde jeans te dissen. Zodra het voorwarmde kleinood aan het oor gedrukt is, ontgaat de spreker de rest (en dus jou) van de wereld. Sommige stoethaspels keren je ook nog eens de rug toe. Dit vanuit de perceptie dat men zich tegenover de gesprekspartner fatsoenlijk gedraagt. Nog erger is degene die na een kort daarvoor verzonden tekstbericht (dat heet sms maar ik zie hier enige discrepantie tussen afkorting en werkelijke benaming) de andere kant telefonisch benaderd met de vraag:¨Heb je mijn berichtje al gelezen, lachen hé?¨
Nog erger: personen die het apparaat voor van alles gebruiken behalve om mee te telefoneren. Nu vraag ik je! Nee, de meeste gebruikers van de draagbare telefoon zijn aardig de weg kwijt. Weet je, dat apparaat is stilzwijgend bij de meeste mensen het leven in geslopen. Het is op zijn minst opmerkelijk hoeveel mensen door dit wonder der techniek geleefd worden. Wat is er mis mee om even niet bereikbaar te zijn? Neem nou dat fenomeen voicemail. Volgens mij kunnen we dat gewoon stemboodschap noemen maar a la, wie daar op let is een kniesoor. Dat is toch een volkomen overbodige service? Wanneer de telefoon niet opgenomen wordt, bel je nog maar een keer! De beller moet zo nodig iemand spreken! Nu wordt degene die niet opneemt, verantwoordelijk gemaakt en moet maar terug bellen. Je zult maar een lastige bevalling hebben en met samengeperste ogen ongelukkig op het toilet zitten.
Kosten komen voor rekening van de beller, nietwaar? Nee, gelukkig gaat het er in de voetbalwereld (en géén voetballerij) niet zo aan toe. Op het veld zijn de draagbare telefoons niet aanwezig. Of moet ik zeggen; nog niet? Afgaande op de laatste wedstrijd van Oranje tegen Roemenië zou je kunnen constateren dat de communicatie tussen spelers onderling en coach aan de kant, wel een stevige draagbare impuls kan gebruiken. Wellicht het proberen waard. De mensen op de tribune hebben absoluut geen dure communicatie apparatuur en speciaal daarvoor in het leven geroepen klaagnummer voor nodig, om het (collectieve) ongenoegen over de wedstrijd kenbaar te maken. Ik daag de sponsors van Oranje uit om in plaats van een automobiel aan de spelers te schenken bij de volgende sponsorronde de auto er maar eens af te laten. Misschien dat de over de paarden getilde miljonairs eens beweeglijker worden en een andere dimensie aan het woord mobiel geven. Men laat dan in ieder geval zien dat men niet aan één plaats of positie gebonden is…….
 
Tot de volgende `ringtone´. Of moet ik zeggen, oproepmelodie.....?
 
Stokebrand
  22 december, PIMS (Kerst)PLAATJE (8)

Is voetbalplaatjes sparen leeftijdsgebonden? Zijn er kinderen boven de 12 die er mee door gaan ? Jazeker, naast Hugo Borst en Henk Spaan is 's-Graveland 5 verdediger Pim van Leeuwen ook nog regelmatig te vinden bij de sigarenboer. De favorieten uit de voetbalplaatjesboeken van Pim (deel 8)
Eerdere afleveringen van Pims Plaatje zijn terug te vinden op Pims Plaatje Pagina.


Het verkrijgen van voetbalplaatjes is lastiger geworden de laatste jaren. Gelukkig was er een supermarkt keten vorig jaar zo slim om een actie te gaan doen om bij 10 euro boodschappen , voetbalplaatjes weg te geven. Een kratje bier en een zak chips en Romano Denneboom in je collectie. Veel vrolijker kan een mens niet worden op een dag. Kijk goed naar dit pracht exemplaar en een kerstliedje komt in gedachte:

Tingle bell, Tingle bell, Tingle all the way
Iedereen kan voetballen behalve PSV
 
Een mooie droom met Denneboom.
 17 oktober, Voetbalplaatje Menno van den Brand
 

64
Menno van den Brand

Clubs:  's-Graveland
Positie: Verdediging
Favoriet Schoeisel: Klomp
Favoriet Clubman: Ome Arie
Verrassing: vier meter hoge Abraham in de tuin op zijn 49e verjaardag

     19 september, Voetbalplaatje Fred Fouraschen
 

0181
Fred Fouraschen

Clubs: Actif (zoon v/d voorzitter)
             OSO, 's-Graveland
Positie: Middenveld
Specialiteit: Kappen en  Draaien
Hobby's: Fietsen en Fietsvakanties
Bleek tijdens fietsvakantie in Colombia ongewild als fiets-drugs-koerier te zijn ingezet. 

   1 september, Voetbalplaatjes 's-Graveland 5 

~ Voetbalplaatjes, wie heeft ze niet gespaard? Dikke stapels dubbelen mee naar school om te ruilen tegen die paar plaatjes die je nog niet hebt. Billy Bond, negen keer dubbel. Jan Boskamp en Paul van der Meeren lijken door de uitgever niet gedrukt te zijn. Telstar compleet, maar van Cambuur nog maar drie spelers. Dat waren nog eens mooie tijden...
Oude tijden gaan herleven want in het seizoen 2006-2007 zullen op deze website voetbalplaatjes verschijnen van alle spelers en begeleiders van het wonderelftal 's-Graveland 5. Leuk om te bekijken. Leuk om te hebben. Leuk om te sparen. Leuk om te ruilen. Schrik niet, je hoeft het schoolplein niet op om met 10-jarige bijdehante jochies te gaan onderhandelen. Volg het hele seizoen de avonturen van 's-Graveland 5 op deze website en verzamel al die unieke plaatjes.
Heb je zelf ook mooie herinneringen aan het sparen van voetbalplaatjes? Wat was jouw favoriete dubbele? Waar kocht jij ze? Mail en deel het met de webredactie.
     Thuis  Verslagen   PimsPlaatje  Uitslagen  StokHoorde  Rechts  WaarIs't   Mail

 eXTReMe Tracker

© Vijfde Dimensie 06/07