Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

2 november

's-Graveland heeft beetje geluk nodig voor overwinning op SCH'44: 3-2

Dat je in het voetballeven niet altijd krijgt wat je toekomt, blijkt maar weer eens een mooie waarheid. ‘s-Graveland heeft vandaag flink gescoord bij het NK Zwijnen maar heeft met de 3-2 overwinning wel weer gewoon 3 puntjes in de tas. De robuuste mannen uit Harmelen hebben zeker hun best gedaan maar stonden aan het eind van de wedstrijd met lege handen.

's-Graveland - SCH'44: 3-2
Ruststand: 1-2
Doelpunten 's-Graveland: Giliam Hagen (2x), Vincent Weggemans

Alweer Man of the Match
Frank (foto links) blijkt in de vorm van zijn leven te zijn en ranselde alle ballen het goal uit. Met een 2-1 achterstand in de rust zag het er niet best uit, de tegenstander was gevaarlijker, sterker en veel meer bij de les. Goed om te zien dat wij er, tegen beter weten in, er dan toch in blijven geloven. De enige die het niet echt zag zitten was keeper Frank en laat hij nu net de man of the match worden.

Oude Voetbalwet
Het is een feit dat als hij er aan de ene kant niet in gaat hij aan de andere kant valt. Uit een corner scoorde Giliam zijn tweede doelpunt via een hoofd, knie en hand 2-2. Een punt halen was nu de opdracht. Maar de dag werd nog veel mooier: een droog schot van Luc werd door Vincent met de voet nagewezen in de verre hoek.

Ziekenboeg
De zwaar bevochten overwinning heeft wel zijn tol geëist. Mark (foto rechts) moest in de 1e helft al zwaar geblesseerd uitvallen. We weten nog niet hoe het nu met hem is. Daarnaast sleepten Bert (knoop in zijn dubbele spierenstelsel) en Harun ( last van zijn glas in lood heup) zich moeizaam naar het einde van de wedstrijd.

De rust

Supporters van de Week

(Op het ingeleverde fotorolletje was geen supporter te vinden red.)

De Toss

Door zijn vroegtijdig vertrek wegens een blessure kon aanvoerder Marc Heemskerk helaas niet meer vertellen hoe scheidsrechter André Janmaat heeft gefloten (ongetwijfeld heel goed) en of de aanvoerder van SCH'44 een aardige jongen en/of een goede voetballer was. (vast wel) (Red.)