Thuis <-- Vorige Volgende --> mail

8 maart

's-Graveland toont veerkracht tegen Zwaluwen Vooruit (thuis): 6-5

(Gastredacteur Luc te Nuyl)
Het is duidelijk dat de oude beloften niet meer sprankelend uit de startblokken komen. Na 20 minuten stonden we al met 4-1 achter en was Frank er helemaal klaar mee.. dit was zijn laatste wedstrijd als keeper. Gelukkig is hij net zo standvastig als de AEX index en moeten we na de 6-5 overwinning nog heel lang met elkaar doorgaan en is het dit jaar zeker weer een goed idee om met het hele team op pad te gaan .......naar Vlieland.

's-Graveland - Zwaluwen Utrecht: 6-5
Ruststand: 2-4
Doelpunten 's-Graveland: Jeroen te Nuyl, Mark Heemskerk, Mark de Jong, Giliam Hagen, Vincent Weggemans, Luc te Nuyl

Bij het inschieten zie je al dat het niet mis kan gaan vandaag.  keeper Frank heeft ook het idee opgepakt om weer een teamuitje te gaan organiseren. Na overleg waren we eruit..we zoeken een beetje grote stad maar niet te ver weg. Wat denk je dat het is geworden. ....Vlieland.

Aanvoerder Jeroen was vandaag zeer goed te spreken over zijn mannen.  De mannen wat minder over aanvoerder Jeroen.

De sfeer zat er na de wedstrijd goed in. Aanvoerder jeroen had voor de gelegenheid ( zijn dochter Noor gaat voor lange tijd naar Thailand en Bali) ouderwetse Balinese klederdracht aangetrokken en trakteerde de mannen op een mooie wayang wong dans en een portie sadie dada babie bengbeng boontjes.

Supporters van de Week
Het was moeilijk om vandaag te kiezen want iedereen had de familie meegenomen. Het zijn de kids van mark en frank geworden.

De Toss

Scheidsrechter vandaag was Joost en die had zich gedegen voorbereid. Alle spelregels werden uitvoering besproken waardoor de wedstrijd wel 15 minuten later begon. Gelukkig was er nog wel tijd voor een foto. De aanvoerder van zwaluwen Vooruit was een aardige jongen en een goede voetballer. Helaas voor deze ploeg moesten ze tegen de goed geoliede Braziliaanse voetbaltrein van sgraveland.