Thuis Vorige       Volgende mail

 

           
           
           
           

 

 

 

 

 

 14 februari
 

's-Graveland deelt een punt met UVV in zes-punten-wedstrijd: 4-4

Jeroen te Nuyl: "Het was KN&V bij UVV, oftewel Koud, Nat en Vroeg. Brrr. Tien uur voetballen in Utrecht gaat in je koude kleren zitten. Mij een raadsel waarom het zo vroeg moest, want het UVV-sportpark was verder uitgestorven. Die jongens wilden zeker nog wat aan hun zondag hebben. Maar goed, wel een belangrijke wedstrijd want wij stonden in punten gelijk met UVV. We moesten winnen, dus. Om kort te gaan: het was een lekker potje. Zij hebben een sterspeler erbij lopen die met petje, kop en schotel boven de rest uitstijgt. Dat Frank scheltus een slechte persiflage van een Braziliaanse keeper is, neem ik terug. Hij heeft namelijk uitstekend gekeept vandaag en voor ons een punt uit het spreekwoordelijke vuur gesleept. Mike had de wedstrijd in de laatste minuut nog kunnen beslissen, maar een gelijkspelletje is wel een terechte uitslag. Goed dat ik in de kleedkamer hoorde dat het vandaag Valentijnsdag is. Op de terugweg heb ik bij het tankstation gauw nog een bosje bloemen voor Linda kunnen kopen."

UVV - 's-Graveland: 4-4
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Luc te Nuyl, Mike Visser (2x), Vincent Weggemans

 
 

Luc te Nuyl: "Keeper Frank keepte weer een top wedstrijd. Hij had zaterdag nog de 2e plaats behaald bij de open Nederlandse kampioenschappen Trekpoppen. Trots als een pauw liet hij nog even zijn laatste kuur zien. Iedereen was het er wel over eens dat die nummer 1 wel heel goed geweest moest zijn."

 

Luc te Nuyl: "Teambuilder Fred had het idee opgepakt om met zijn allen, als een hecht team, het veld op te komen. .......
Het hechte team dacht er anders over."

 
 
 

De Rust

 

Supporter van de Week

Luc te Nuyl: "Niemand had het idee opgepakt om zondagmorgen vroeg richting Vleuten te gaan om in de natte sneeuw en ijzige kou te gaan kijken bij de Braziliaanse voetbalshow van de Oude Beloften.....gek. 
Dan maar vrienden voor het leven Bert & Fred."

 
 

De Toss

Luc te Nuyl: "De scheidsrechter wilde niets weten van alleen met de aanvoerders op de foto. Zijn motto is "Iedereen is gelijk" en als er een foto gemaakt moet worden dan met iedereen. Principe mannetjes Fred & Menno waren hier niet van gediend en vertikte het dan ook om op de foto te gaan staan. UVV bleek hier veel minder moeite mee te hebben. Hun aanvoerder een hele aardige jongen en ook een goede voetballer had al zijn mannen wel strak onder controle."

 
.