Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 11 november ’s-Graveland heeft geen kind aan Ardahanspor 2: 7-2

Ardahanspor zat vorig jaar, net als 's-Graveland, met één team in de competitie. Ook bij Ardahanspor zijn ze gaan doorselecteren en dit seizoen met twee teams van start gegaan. Het eerste speelt in de 1e klasse A. Het tweede bij 's-Graveland 2 in de 1e klasse B. Omdat het andere seizoenen ook niet altijd heel gemakkelijk ging tegen Ardahanspor, prentte  aanvoerder Jeroen te Nuyl zijn jongens toch in dat er geen sprake mocht zijn van onderschatting. 's-Graveland trad aan met Jeroen, Luc, Sander,  Fred, Frits, Frank, Alfred, Menno, Niels, Stok, Harun, Ronald en Menno. Een wel heel uitgebreide selectie voor zeven tegen zeven. Maar is het niet zo dat de kwaliteit van de bank de doorslag kan geven voor een kampioenschap? Wij dachten van wel. Een echte wedstrijd is het eigenlijk nooit geworden. Al snel was duidelijk dat 's-Graveland de bovenliggende partij was.

's-Graveland 2 - Ardahanspor 2 : 7-2
Ruststand: 4-0
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der Meer (2x) Stok van den Burg (2x), Alfred de Vreeze, Jarno van Diermen, Jeroen te Nuyl
   
 
Jeroen te Nuyl: "Zes reserves is echt een beetje teveel van het goede. Ik had natuurlijk best tegen een paar spelers kunnen zeggen dat ze niet hoefden te komen, maar omdat er vandaag een teamfoto gemaakt zou worden, heb ik dat niet gedaan."
"Uiteindelijk hebben we geen André Janmaat of een andere fotograaf gezien. In dat soort crisis-situaties ben ik op mijn sterkst. Ik heb een speler van de tegenstander gevraagd of hij een foto van ons wilde maken. En dat is gebeurd. Prima, toch? Is toch ook een leuke foto geworden?"
"Over de wedstrijd kan ik kort zijn. Appeltje, eitje. En inderdaad, ik had zelf best meer dan één keertje mogen scoren. Laat ik maar zeggen dat ik die doelpunten misschien onbewust bewaar voor de wedstrijden waat het er echt om gaat."
 
 
  Frank Scheltus: "Na twee minuten wedstrijd ontfutselde Frits van der Meer de bal van de voet van de keeper van Ardahanspor en scoorde (1-0). Daarmee was de westrijd eigenlijk gespeeld. Maar goed, de KNVB wil gewoon dat je twee keer dertig minuten voetbalt."
"Daarna ging het gemakkelijk en bouwden we de score verder uit. We kregen mooi kansen. Jeroen was echt niet de enige die ze miste. Wat me dan weer tegenvalt is dat we de tweede helft in gaan zakken en echt een stuk slechter gaan spelen. De organisatie raakt dan volkomen weg. En ja, dan krijg je ook doelpunten tegen. Dat puntje moeten we echt nog verbeteren, willen we kampioentjo worden."
"Münster is afgelopen week definitief gekozen als stad waar we dit jaar de nieuwjaarsreceptie zullen houden. Ik ben heel blij dat de spreekwoordelijke kogel door de spreekwoordelijke kerk is."
  
  
    
  
  
  
  
  
 De Rust
 
  
 Supporters van de week
Heel veel supporters waren er niet. Gelukkig waren er genoeg reserves om het team aan te moedigen en aanwijzingen te geven.
  
 De Toss
Frits van der Meer: "Jeroen begon weer als reserve aan de wedstrijd, dus ik mocht weer aanvoerder zijn bij de toss. Het is natuurlijk een formaliteit. Aan de andere kant denk ik niet dat Jeroen het aanvoerderschap zo maar aan iedereen zou uitbesteden."
"Het was lekker voetbalweer, droog, fris en een beetje natte grasmat. Ook een beetje hobbelig. Ik weet niet of dat komt omdat er zand op de mat gestrooid was."
"Joost te Nuyl heeft weer eens uitstekend gefloten. Er was wel een speler bij Ardahanspor die dacht dat hij het af en toe beter zag, maar daar trok Joost zich niets van aan. En terecht!"
"De aanvoerder van Ardahanspor was een aardige jongen en een goede voetballer. Zijn neef heeft een shoarmazaak op de Gijsbrecht van Amstelstraat. Echt een aanrader voor leekr eten als je Wessel , de zoon van Menno van den Brand, mag geloven."