Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 24 december Aanvoerder Jeroen te Nuyl is klaar voor de Kerst

Jeroen te Nuyl: "Fijne voetbalvrinden, wie van mij op deze plaats een terug en/of vooruitblik verwacht, moet ik teleurstellen. Met de Kerst ben ik druk met heel andere blikken. Na de Kerst begin ik te schrijven aan mijn toespraak voor bij onze nieuwjaarsreceptie in Münster. Daar heeft Frank Scheltus iedereen hartelijk voor uitgenodigd. Deze keer nemen we de partners eens niet mee. Het gaat vast heel gezellig worden."


   
Jeroen: "Zelf doe ik dit jaar niet mee aan de Kerstloop op de club, maar ik kan het mijn teamgenoten natuurlijk van harte aanbevelen. We moeten tenslotte de conditie een beetje op peil houden. De nieuwjaarsreceptie op de club is natuurlijk ook gezellig op zondag 6 januari. Dan is het eerst verzamelen om 13.15 uur voor onderling partijtje voetbal – 15.00 uur klaar – om vervolgens te proosten op 2019. Wie wil meeballen, melde zich even bij mij."

"Ik m
aak meteen even van de gelegenheid gebruik om Menno en zijn Yvonne nogmaals bijzonder hartelijk te bedanken voor de uitstekend verzorgde boerenkoolparty. Wie er niet was: je hebt iets gemist."

"Hele mooie feestdagen allemaal!"