Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 17 maart Als je de kansen niet benut, kan je niet winnen. Gelijkspel tegen Nautilus: 1-1

Voor de wedstrijd werd er door de spelers van 's-Graveland nog eens goed naar de ranglijst gekeken. Met een overwinning op Nautilus et meer dan zes doelpunten verschil zou vandaag goede zaken worden gedaan en zou een eerste plek binnen handbereik liggen. Hoe anders zou het lopen. De Oude Beloften traden aan met Jeroen, Luc, frits, Frank, Ronald, Niels, Giliam, Harun, Sander, Stok en Jarno.
 's-Graveland had de hele wedstrijd tegen Nautilus een groot veldoverwicht. Maar kon dat niet in omzetten in doelpunten. Kansen genoeg, maar benutten: ho maar! Om in voetbaltermen te blijven, parkeerde Nautilus de Amstelveense bus voor de goal. Voor de Oude Beloften was er nauwelijks doorkomen aan. Schoten op de goal gingen recht op de keeper af, of hoog over de goal. Nautilus had aan één uitval genoeg voor een doelpunt. In de rust was er veel discussie over de te volgen tactiek door de Oude Beloften.  Vol druk zetten of Nautilus laten komen waardoor er wat meer ruimte op het veld zou ontstaan. Ondanks een tegenstem van aanvoerder Jeroen te Nuyl, werd ervoor gekozen om de tweede helft wat meer in te zakken.


's-Graveland - Nautilus: 1-1
Ruststand: 0-1
Doelpunt 's-Graveland:  Sander de Leeuw (pen.)
   
 Jeroen te Nuyl: "Als het aan mij had gelegen waren we gewoon door blijven gaan met compact druk zetten. Andere jongens wilden Nautilus laten komen. Ik zag dat niet zitten die jongens waren duidelijk niet naar 's-Graveland gekomen om te voetballen."
"Enfin, de tweede helft kregen we nog betere kansen om te scoren. De eerste de beste was voor mij zelf. Ik kreeg de bal netjes in de loop mee, maar het lukte me effe niet om af te ronden."
 
 
Niels Steenvoorden: "Het is natuurlijk belachelijk dat we niet meer gescoord hebben. We hebben gecombineerd en geschoten, maar het mocht allemaal niet baten. Uiteindelijk hadden we een penalty nodig om een doelpunt te maken. Frits van der Meer werd van achteren neergehaald binnen het strafschotgebied. Sander de Leeuw eiste vervolgens de bal op en schoot netjes in."
 "Jammer maar waar, een  kampioenschap is vandaag zeker niet dichterbij gekomen."
  
  
  
  
  
  
 De Rust
  
 Supporters van de week
Martijn Mensen heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gevoetbald. De vraag is of dat hem nog gaat lukken bij het herstel van die vervelende blessure,
Maarten Schaap heeft zich voorgenomen om alle wedstrijden van de Oude Beloften dit seizoen nog  te komen kijken. Hij is goed begonnen,
  
 De Toss

Niels Steenvoorden: "Een maand geleden, tegen PVCV, was ik ook aanvoerder. Ook toen speelden we gelijk."
"Ik merkte dat het kunstgras op het hoofdveld onderhoud nodig heeft. Ik za l de technische commissie een seintje geven."
"Joost te Nuyl heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Hij  moet het doen zonder VAr\R dus een penalty wel of niet geven blijft gewoon mensenwerk."
"De aanvoerde van Nautilus is een aardige jongen en een goede keeper. Vandaag keepte hij niet, maar voetbalde ie. Ook goed."