Van Harte Aanbevolen:


     Thuis Vorige      Volgende
   
 7 april De kansen voor 's-Graveland, de overwinning voor leep Kockengen: 1-2

Het was onwennig zonder de Uyleballetjes in het team. Luc vierde zijn zesenvijftigste verjaardag, samen met Olga, in het mooie Parijs. Vanaf de boot op de Seine wenste hij het team veel succes en plezier. Jeroen hield vandaag de eer aan zichzelf. Bij het tellen van alle potentiele aanwezigen kwam de teller op twaalf. Dat vond hij wat teveel van het goede, vandaar dat hij zich een potje vrijwillig afmeldde. Ook keeper Frank Scheltus liet een keertje verstek gaan vanwege besognes en alles. Jeroen had  overigens gezorgd voor een uitstekende vervanger in de persoon van Jurgen Troost. Daarnaast waren van de partij tegen Kockengen:  Frits, Marc, Harun, Menno,  Niels, Giliam, Fred, Sander, Stok en Ronald. In de wedstrijd bleek al snel dat 's-Graveland de dominante partij was op het veld. Kockengen parkeerde daarom de spreekwoordelijke bus voor de goal en liet de Oude Beloften komen.


's-Graveland2 - Kockengen: 1-2
Ruststand: 0-0
Doelpunten 's-Graveland:  Marc Heemskerk
   
Menno van den Brand: "Kockengen is voor ons traditioneel gezien een lastige tegenstander. Het is voor ons lastig voetballen tegen hun. Ik weet niet precies waarom, maar dat is gewoon zo."
Ronald van Oostrum: "Volgens mij had ik zelf nog nooit tegen Kockengen gevoetbald, dus ik had geen Kockengen-syndroom ofzo. Zij stonden  in een soort compacte handbal-opstelling. Als je dan snel scoort moeten zij vanzelf komen. Jammer genoeg lukte dat niet. We hebben kansen genoeg gehad, zeker in de eerste helft. Ik had hem er zelf ook in moeten schieten."
 
 
  Menno van den Brand: "Ik heb een beetje last van mijn rug. Morgen ga ik naar de chiropractor. Vandaag heb ik voor de wedstrijd wat oefeningen gedaan om de boel soepel te maken. Dat vraagt nog aardig wat coördinatie van armen en benen."
  
  
  
  
  
  
 De Rust
  
 Supporter van de week
Jeroen te Nuyl: "Toen ik in de tweede helft kwam kijken, zag ik Kockengen scoren. Leek me niet zo'n probleem als 's-Graveland al dik voor zou staan. Aan de manier van juichen van Kockengen begreep ik dat Kockengen een voorsprong had genomen."
"Nee, ik zal niet zeggen dat dit verlies komt omdat ik en Luc niet hebben meegedaan. Wij hebben ook wel eens een kans gemist.  Hoewel we ook veel op belangrijke momenten hebben gescoord."
  
 De Toss

Giliam Hagen: "Als we in de eerste helft gewoon even de 1-0 erin hadden geschoten, dan was de wedstrijd heel anders gelopen. Maar ja, dat deden we niet."
"Kockengens speelde het heel slim uit. Een mannetje voorin die de bal goed vast kon houden en dan snel eruit. Uit zo'n counter maakte zij de 0-1 en eigenlijk ook de 0-2. Marc Heemskerk scoorde twee minuten voor tijd met een fraai schot nog wel de 1-2. Meer zat er jammer genoeg niet in."
"Achteraf hadden we misschien beter op veld 3 kunnen voetballen. Ik had erg veel last van het hobbelig veld 2"
"Joost te Nuyl heeft vandaag weer uitstekend gefloten. Aan hem lag het zeker niet dat we verloren hebben. Het was ook een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Kockengen was een aardige jongen en een goede voetballer."

.,