's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
29september
's-Graveland beslist wedstrijd bij PVC2 in de tweede helft: 2-5

Twee weken geleden was PVC2 de tegenstander in de oefencampagne van de Oude Beloften. Toen waren de Utrechtenaren geen partij en werd het een eenvoudige 7-1 overwinning voor 's-Graveland. Vandaag waren de omstandigheden compleet anders dan twee weken geleden: Niet thuis maar uit, Geen zon maar regen, Geen gewoon gras maar kunstgras, PVC dat zich wat meer in liet zakken dan in de oefenwedstrijd, noem maar op. Het liep daarom allemaal wat minder soepeltjes dan 's-Graveland verwacht had. 's-Graveland trad aan met Frits, Luc, Harun, Giliam, Bert, Niels, Menno, Sander, Alfred, Ronald en gelegenheidskeeper Hans Bolt. In de eerste helft werden een paar goeie kansen gecreëerd die echter op even fraaie wijze werden gemist. De thee werd zodoende met de brilstand  (0-0) op het scorebord, gedronken. Na de rust brandde de wedstrijd echt los. Vooral omdat Ronald van Oostrum al snel de 0-1 voor 's-Graveland scoorde. PVC ging toen verder van de goal af voetballen, ook al omdat zich in de rust twee spelers van PVC1 zich bij PVC2 hadden aangesloten.


PVC2 - 's-Graveland2: 2-5
Ruststand: 0-0
Doelpunten 's-Graveland: Ronald van Oostrum, Sander de Leeuw (3x), Giliam Hagen
   
Luc te Nuyl: "De tweede helft lag het tempo duidelijk wat hoger. We kregen veel kansen en gelukkig schoten  we er nu wel een aantal in. Jammer was dat we PVC ook steeds weer even terug lieten komen. na 0-2 werd het 1-2, en na 1-3 werd het 2-3. Nou moet ik zeggen dat de gelijkmaker nooit in de lucht gehangen heeft. Of ik moet dat niet gezien hebben van wege de dikke bewolking. Met doelpunten van Sander de Leeuw en Giliam Hagen voetbalden we de wedstrijd gewoon uit. Niks aan het handje. Zes uit twee. Op naar het kampioenschap!"
"Ook vanaf deze plek wil ik iedereen nog hartelijk bedanken voor alle lieve woorden en steun die Jeroen en ik mochten ontvangen na het overlijden van onze broer Peter. Dat heeft ons enorm goed gedaan."
 
  Ronald van Oostrum: "Voor mij was het spannend of mijn linkerknie het zou houden. Ik had afgelopen donderdag nog willen gaan trainen om te kijken hoe de knie zich zou houden, maar dat is er niet van gekomen. Gelukkig ging het vandaag goed. Ik heb expres niet met links geschoten om de knie nog te ontzien. Links is mijn chocoladebeen, dus zo erg is dat ook weer niet."
"Ik wil me serieus gaan mengen in de strijd om de topscorertrofee. Met dit doelpunt ben ik op de goede weg. Wel jammer dat Sander er dan drie scoort. Die had ík liever gemaakt."
"Komende donderdag wil ik echt wel gaan trainen, Luc zou ook gaan en volgens mij een paar andere jongens ook. Bij deze een oproep aan iedereen: kom donderdag trainen."
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporter van de Week
Bert Schmidt: "Ja sorry hoor, maar elf man en dan vier wissels, vind ik echt teveel van het goede. Ik heb me niet omgekleed. Menno heeft het voor de wedstrijd heel mooi verwoord in een emotionele speech. De kern was: laat op tijd aan Jeroen weten of je er wel of niet zult zijn gvd! Ik kon me helemaal in zijn woorden vinden, alleen had ik er misschien niet bij gevloekt."

 
De Toss
Sander de Leeuw: "Tuurlijk wil iik ook wel een keer aanvoeder zijn. Geen probleem. Ik ben sowieso altijd al een coachende speler in het veld."
"De eerste helft ging niet zo lekker qua kansen benutten. Uit ervaring weet ik dat je dan geduld moet hebben. En dat bleek. De tweede helft gingen ze er wel in."
"Het regende behoorlijk voor en aan het begin van de wedstrijd, maar uiteindelijk was het heerlijk voetbalweer."
"De scheidsrechter heeft vandaag prima gefloten. Eén keertje had ik een opmerking over een beslissing van hem. Onterecht, ik heb direct mijn excuses aangeboden. Die werden geaccepteerd. Prima. Het was een hele sportieve wedstrijd."
"Nico, de aanvoerder van PVC2, is een aardige jongen en een goede voetballer."