's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
27 oktober
's-Graveland wint wedstrijd om koppositie bij Maarssen: 3-6


De wedstrijden tusse
n Maarssen en 's-Graveland zijn zelden saai, ook vandaag niet. Meetal trekt Maarssen aan het langste eind, maar vandaag niet. Sterkste wapens van Maarssen zijn Cor en Cor Spiegels, vader en zoon. Met name de jonge Cor voetbalt en scoort meer dan makkelijk. 's-Graveland trad aan met Fred, Frits, Frank, Luc, Jeroen, Niels, Menno, Alfred, Sander, Jarno en Ronald. Elf man leek aanvankelijk aan de ruime kant, maar zeker omdat het tempo van de wedstrijd redelijk hoog lag, kwam het eigenlijk goed uit. Voor de wedstrijd had aanvoerder Jeroen te Nuyl tactische tips meegegeven: niet te druistig beginnen, voetballen vanaf eigen helft en een goede dekking op de jonge Cor. Die tips pakten wonderbaarlijk goed uit. De Oude Beloften namen vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief, lieten Maarssen een beetje komen en braken af en toe gevaarlijk uit.


Maarssen - 's-Graveland2: 3-6
Ruststand: 1-3
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der Meer (3x), Jarno van Diermen (2x), Sander de Leeuw
   
Jeroen te Nuyl: "We speelden vandaag onze beste wedstrijd van dit seizoen tot nu toe. Het liep lekker. Er werd goed gecombineerd en goed verdedigd. Binnen tien minuten stonden we al met twee nul voor. Frits rondde een combinatie beheerst af en een schot van Jarno was te lastig voor de Maarssense keeper. Het blijft natuurlijk altijd oppassen met Maarssen en dan met name op Cor en Cor. Cor heeft aan een beetje ruimte genoeg, zo ook bij de 1-2. Wij bleven echter het koppie er goed bijhouden en hielden het beste van het spel. Niet alle kansen werden benut, maar voor de rust scoorde Frits nog wel even de 1-3. Dat was lekker thee drinken."
 
  Ronald van Oostrum: "Voor de wedstrijd heb ik met Niels Steenvoorden de verdedigende opties voor ons team doorgenomen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor het spelconcept 'We kijken wel'. Dat heeft goed uitgepakt."
Niels Steenvoorden: "De tweede helft zijn we doorgegaan waar we gebleven waren. Iedereen speelde geconcentreerd en met inzet. Toch was het kleine Cor die met een mooi schot en dito goal, de spanning in de wedstrijd verder verhoogde (2-3). Net als in de eerste helft lieten we ons niet van de wijs brengen. Sander schoot de 2-4 binnen, Jarno de 3-5 en Frits ook nog de 3-6. Leuk voor Frits dat ie een soort van hattrick heeft gemaakt. Het is hem van harte gegund."
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporters van de Week
Stapje voor stapje vooruit. Dat lijkt een treffende omschrijving van de revalidatie van Joost te Nuyl. Vandaag alweer een mooie stap: langs de lijn bij zijn team. Het was een fijn weerzien met Joost en alle spelers op het voetbalveld.
Samen met Betty en zwager Roel zag Joost 's-Graveland extra zijn best doen en niet zonder resultaat. Volgende keer graag weer langs de lijn, Joost!
Joost te Nuyl: "ja, ja!"


 
De Toss
Frits van der Meer: "Jeroen begon als reserve en deed een beroep op mij om de formaliteiten bij de toss af te handelen. Geen probleem. Ik heb wel voor hetere vuren gestaan. Zoals toen bij die kertboombrand met Oud en Nieuw."
"Op Weer-Online zag het er allemaal nogal koud uit. Maar in het echt was het heerlijk voetbalweer."
"De scheidsrechter van vandaag heeft goed gefloten. Natuurlijk, iedereen neemt wel eens een beslissing die door anderen niet begrepen wordt. Dat heb ik zelf ook. Wel jammer dat ie net als vorig seizoen, niet op de foto wilde. Schijnt iets met portretrechten te maken te hebben ofzo."
"De aanvoerder van Maarssen, Cor, is een heel aardige jongen en een hele goede voetballer. Dat wisten we natuurlijk al. Maarssen is sowieso een leuk team om tegen te voetballen."