's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
24 november
's-Graveland mag tevreden zijn met gelijkspel tegen Kismet: 2-2

"Van Kismet hebben we nog nooit verloren", klonk het voor de wedstrijd. Flauwe grap, want geen van de Oude Beloften had eerder tegen het Utrechtse Kismet gespeeld. Aan de resultaten tot nu toe te zien, zouden 's-Graveland en Kismet aardig aan elkaar gewaagd moeten zijn. En inderdaad, in de praktijk bleken de teams elkaar niet veel te ontlopen. Kismet heeft een aantal handige voetballers, 's-Graveland een goed team. 's-Graveland trad aan met  Harun, Frits, Luc, Jeroen, Niels, Fred, Jarno, Marc, Giliam en gelegnheidskeeprer Nicky. Tien man, precies goed.
Na de spontane teamsfoto, begon de eerste helft met twee teams die zich allebei niet uit de tent wilde laten lokken. Een soort schaak-vootbal.


s-Graveland2 - Kismet: 1-1
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen  (2x)
   
Jeroen te Nuyl: "Het was vandaag gewoon een echte zes-punten-wedstrijd. En het klinkt misschien gek, maar ik denk dat wij met 2-2 gewonnen hebben en Kismet met 2-2 verloren. Als je begrijpt wat ik bedoel."
"We speelden misschien niet ons beste wedstrijd vandaag. Aan de andere kant speelden we wel goed vanuit de organisatie. Dat is ook een kunst."
"En we toonden veerkracht. Steeds als Kismet een doelpunt maakte, scoorden wij snel de gelijkmaker."
 
  Jarno van Diermen: "Natuurlijk ben ik blij dat ik er twee gescoord heb vandaag. Met een scheef oog kijk ik ook naar de topscorerslijst. Toch staat voor mij het teamresultaat boven alles."
"We mogen onze inval-keeper Nicky leMaitre heel dankbaar zijn. Hij heeft er een paar mooie ballen uitgehouden. Kismet had een open kans op de 1-3. Nicky stopt die bal prachtig en uit de tegenaanval scoor ik de 2-2. Mooi, toch?"
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporters van de Week
Maarten Schaap (rechtst): "Het was een leuke wedstrijd om te zien. Spanning, geluk en verdriet, alles zat erin"
Edgar Lamaker (naast Maarten): "Ik sluit me helemaal bij de woorden van Maarten aan. IK heb zo kantinedienst. Ben benieuwd of er ook zo goed gecombineerd wordt in de derde helft."
Ronald van oostrun (naast Edgar): "IK geef mijn achillespezen een weekje rust. Hopelijk ben ik er volgende week weer bij."


 
De Toss
Niels Steenvoorden: "Ik heb ondertussen door dat ik derdes ben in de hierarchie van aanvoerders. Eerst Jeroen natuurlijk, dan Frits als ie een beetje aardig is geweest tegen Jeroen, en dan kom ik."
"Wat een heerlijk voetbalweertje was het vandaag. Dan prijs je je toch gelukkig dat je de kicksen onder mag  binden. Ik tenminste wel."
"Pim van Leeuwen heeft weer een prima wedstrijd gefloten. Het was even verwarrend toen de bal op het wiel kwam naast de paal van ons verrijdbare goal. We hebben even met Pim gediscussieerd, maar na een vrije trap, penalty, scheidsrechterbal, corner, werd het Pim duidelijk dat het gewoon een achterbal was. Prima!"
"De aanvoerder van Kismet is een aardige jongen en een goede keeper. Zij hebben een leuk team. Het was een sportieve wedstrijd."