's-Graveland 35+ 2

Seizoen 2019 - 2020
   THUIS     VORIGE  VOLGENDE 

© Vijfde Dimensie, Jaargang 20

 
 
Onze Sponsor
   
26 januari
's-Graveland begint tweede seizoenshelft goed bij Nautilus: 3-7

De kerstmis, Oud en nieuw, de nieuwjaarsreceptie , zeven weken niet gevoetbald, dan is het altijd maar weer de vraag of de voetbaldraad weer opgepakt kan worden in de tweede seizoenshelft. De Oude Beloften kwamen vandaag bij het Amstelveense Nautilus goed uit de startblokken. Nautilus uit, altijd lastig. 's-Graveland trad aan met Luc, Frits, Jeroen, Ronald, Stok, Frank, Harun, Sander, Marc, Giliam en Jarno . Elf man, best veel, maar met een beetje doorwisselen kon iedereen toch lekker een balletje trappen. Van acquit af aan was 's-Graveland de bovenliggende partij. Er werd hoog druk gezet, waar Nautilus geen goed raad mee wist.
Doelpunten konden dan ook niet uitblijven.

Nautilus - 's-G
raveland2: 3-7
Ruststand: 0-3
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen (3x), Marc Heemskerk (2x), Sander de Leeuw, Frits van der Meer
   
Jeroen te Nuyl: "Met Nautilus hebben we het vaak lastig, maar vandaag is het eigenlijk geen moment spannend geweest. Ik had de indruk dat Nautilus nog niet helemaal uit de winterslaap was gekomen. Ik vond dat wij daarentegen best redelijk speelden. Er werd goed gecombineerd en bewogen. De kansen komen dan vanzelf. En dat ik zelf niet gescoord heb, dat vind ik geen probleem hoor. Het gaat mij om het teambelang."
"Frank Scheltus: We kunnen echt nog stappen zetten in het gecoördineerd druk zetten. Ik probeer daar van achteruit op te coachen, maar nog niet iedereen luistert naar me."
 
  Frank: "In de rust zat iedereen tegen me aan te zeiken dat ik een goede kans had om vandaag de nul te houden. Voor mij is dat helemaal geen issue, voor andere jongens kennelijk wel. Het gaat mij om het teambelang. In de tweede helft was onze verdediging gatenkaas. Ja,  en dan is er voor mij ook geen houden meer aan."
Luc te Nuyl: "Ik heb het idee dat de nieuwjaarsreceptie in Aken ons vorige week goed gedaan heeft. Veel buitenlucht en cultuur snuiven hebben een positieve invloed op de voetbalspieren en de teamspirit. Volgend jaar maar weer zo'n nieuwjaarsreceptie"
 
  
 
  
 
  
 
De Rust
 
 
Supporters van de Week

Lekker weer zorgt altijd voor veel supporters langs de lijn. Zo ook vandaag: Matthijs en Wessel (onder); Twee Aliens (Kas en Teun). Maarten Schaap was op de racefiets uit Hilvesrum gekomen. Bijzonderste supporter was Daniëlle, een collega van Jeroen en Luc bij de Fc Klap. Daniëlle: "Jeroen en Luc hadden beloofd een doelpunt te maken, maar dat is ze allebei niet gelukt. Toch heb ik genoten van de wedstrijd. Ik kom zeker nog eens een keer kijken."
 
De Toss
Jeroen te Nuyl: "Met elf man hadden wij vandaag een uitgebreide selectie aan de start. Gezien de kans op de blessures en de beperkte conditie van enkele spelers, leek het me toch goed om met dit aantal te starten. Dat heeft goed uitgepakt. Over conditie gesproken, het is niet verboden om te komen trainen en ik verwacht ook wat meer mensen van ons team op de
vrijdagavonden van de SVS-cup 35+. De volgende is 7 februari."
"Het was heerlijk voetbalweer vandaag. We voetbalden op eerste generatie kunstgras, niet mijn favoriet, hoewel ik dat ook niet wil gebruiken als excuus dat ik geen doelpunttje heb gemaakt."
"De scheidsrechter van vandaag heeft uitstekend gefloten. Hoewel de tijd wat vreemd verdeeld was over de twee helften en de uitslag na enige discusie van 2-8 toch op 3-7 is gekomen. Het was een hele sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Nautilus, Ruud, is een aardige jongen en de beste voetballer van het stelletje. Een beetje aan zijn conditie werken en hij zou bij ons in het team zo mee kunnen draaien."