ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
4 juni
  Afsluiting seizoen met meer dan geslaagd Joost te Nuyl Toernooi
Op een mooie pinksterzaterdag werd bij de sv 's-Graveland de eerste editie van het Joost te Nuyl Toernooi gevoetbald. Acht voetbalteams gingen met elkaar de strijd aan om de Joost te Nuyl-schaal. De meeste teams kwamen uit de reguliere competitie: 's-Graveland 1, 2 en 3, PVC en De Meern. Zij werden aangevuld met een team dat volgend jaar ook graag aan de competitie meedoet: Ardahanspor en twee gelegenheidsteams met daarin oude tot zeer oude bekenden: sv Actif en All-stars.
Lang verhaal kort. Het was heerlijk voetbalweer. De teams lieten op het lekkere malse natuurgras, voetbal zien van een belachelijk hoog niveau. Met supporters langs de lijn was het meer dan gezellig. Enige minpunt van de dag was dat Joost te Nuyl zelf niet aanwezig kon zijn bij "zijn eigen" toernooi. Joost revalideert in het ziekenhuis van een galblaasoperatie. Hopelijk is hij volgende week daar weer goed van hersteld.
Na de poulewedstrijden volgden de kruisfinales. Niet geheel onverwacht werd de finale gewonnen door 's-Graveland 1, dat enkele weken geleden ook al het kampioenschap in de competitie had behaald. Het toernooi werd afgesloten met een afterparty in de speciaal aangelegde theetuin. Hier vond de prijsuitreiking plaats door Sofie de dochter van Joost. Onder het genot van een lekker zonnetje, een drankje en de BBQ bleef het nog lang onrustig. De verwachting werd uitgesproken dat vandaag een traditie was gestart, oftewel: volgend jaar graag weer.
Alle lof voor iedereen die heeft gezorgd het organiseren en laten slagen van dit toernooi, waarbij speciale dank voor de onvermoeibare Mark Nestor Jans.

     
Mark Jans spreekt teams toe

j
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

 
     
     
     
    Naar de top van de pagina