Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie

2 oktober
  Oude Beloften laten punten liggen tegen De Meern 2: 2-3

[Een beknopt verslag omdat de webfotograag zijn camera op de club heeft laten liggen (O nee, hij zat in de wastas bij de shirtjes, red.).]
De Meern 2, voorheen Maarssen, is altijd een tegenstander om rekening mee te houden voor de Oude Beloften. De wedstrijden zijn meestal spannend tot de laatste minuut. Zo ook vandaag. 's-Graveland trad aan met Giliam, Niels, Frank, Frits, Raymond, Alfred, Jarno, Sander, Menno en Stok. Inderdaad, de gebroeders Te Nuyl lieten een keertje verstek gaan. De eerste tien minuten waren de teams elkaar een beetje aan het aftasten. Daar kwam abrupt een einde aan toen Frits van der Meer een terugspeelbal van De Meern onderschepte en direct inschoot (1-0). Lang kon niet van de voorsprong worden genoten, want De Meern kwam al snel terug, d'r op en d'r over (1-2). De eerste helft had De Meern een klein veldoverwicht. De tweede helft controleerde voornamelijk 's-Graveland het spel. Dat resulteerde na tien minuten in de gelijkmaker (2-2) na een mooi uitgespeelde aanval ingeschoten door Niels Steenvoorden. Een miuut later scoorde De Meern alweer tegen door een door Frank Scheltus knap weggewerkt schot in tweede instantie toch nog in te schieten (2-3). "s-Graveland probeerde het daarna nog wel, kreeg ook nog wel kansjes en mogelijkheden maar wist helaas niet te scoren. Een beetje pech, gebrek aan geluk, onmacht, gewoon niet goed uitgevoetbald. Het zal allemaal wel, maar de overwinning was aan De Meern 2.

s-Graveland 2  - De Meern 2: 2-3
Ruststand: 1-2
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der Meer, Niels Steenvoorden