16 oktober
  Oude Beloften tevreden met gelijkspel tegen Ardahanspor: 3-3

(Verslag Giliam Hagen met hulp)

Zonder de GKL en Luc (Cannes), de gehele web-redactie en web-fotografen (het ging overigens lekker zonder jullie) traden de Oude Beloften aan met Niels, Sander, Stok, Martijn, Alfred, Jarno, Giliam, Job was net op tijd (de oppas kwam later), de multi-inzetbare Frank en Menno als man in het blauw.
Frank had een verrassing in petto: een (nieuwe) tactiek. Daarmee gingen we het natuurgras op. Na 20 minuten kwamen er enkele kansen voor SVS en de 1-2 van Jarno viel na een mooie aanval. Vlak voor rust nog een ongelukkige botsing, waarna Stok het veld moest verlaten met pijn aan zijn enkel (dat wil niet zeggen dat hij verder niet meer in het stuk voorkomt).
Na rust was het duidelijk dat we een Stok achter de deur hadden (hij bleef achter in de kleedkamer met diepvries-erwten om zijn enkel te koelen). En inderdaad: woordspelingen zijn het Stokpaardje van een van de vele inval-web-redacteuren vandaag (de Stokjes saté en Stokbrood hebben het verslag niet gehaald, ook de wedstrijdbal die door Frank ook niet met Stok uit de sloot achter het veld was te krijgen is nog niet terug). We kwamen op voorsprong door 2 mooie doelpunten van Martijn, dit alles natuurlijk mede door de besproken tactiek. Na een bekeken schot in de lange hoek kwam Ardahanspor weer op gelijke hoogte. De winnende gelijkmaker had in de laatste seconden ook nog kunnen vallen; kortom het had ook anders kunnen aflopen met een 4-4 overwinning, een 5-4 gelijkspel, (ver)tel het maar.

s-Graveland 2  - Ardahanspor: 3-3
Ruststand: 1-2
Doelpunten 's-Graveland:
Jarno van Diermen, Martijn Mensen (2x)
Mooie puntendeling dus en we mogen natuurlijk niet klagen over het schitterende weer, het veld, een goede tegenstander, prima scheidsrechter, veel supporters en een fantastisch team natuurlijk. Ook in de 3e helft en bij het meedenken van het hele team wat te vertellen over deze wedstrijd.
Waar Jeroen waarschijnlijk met de snackbonnen aan het strooien was in Cannes hebben we dit zelf proberen te regelen. Dit liep niet zo soepel in de 3e helft (Sander let op de kleintjes, verkeerde schalen op verkeerde tafels, etc.). Een van de vragen die nog op-borrelde was of er nu wel of geen coup was gepleegd, maar zonder coupe geen coup was de consensus.
Voor wie er niet bij was: de eerste 20 min hadden we (dus) niet veel te vertellen. En hadden we al gezegd dat het lekker ging zonder jullie? Maar het is ook wel weer leuk als jullie er volgende keer weer gewoon bij zijn hoor!

In de Rust

Supporters van de Week

De Toss

Menno heeft prima gefloten, even was hij naar eigen zeggen verward toen hij floot en een penalty wilde geven, maar toen dacht "wat moet ik hier nu eigenlijk mee?", ook dit werd goed opgelost.