Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie

19 maart
  Oude Beloften revancheren zich ondanks verlies van UVV: 1-2

Ondanks een lekker doorwisselende brede selectie, prima grascondities op veld 2 en een foutloos fluitende Menno van den Brand is SVS 2 er net niet in geslaagd voor een stunt te zorgen tegen UVV. Na ruim 50 minuten stond er 1-0 op het scorebord, maar de wedstrijd duurde net te lang om ook een verdiend punt uit het vuur te slepen: 1-2.
De Oude Beloften traden aan met Rick (die een geweldige wedstrijd keepte en zich tot man of the match mocht kronen), Michel, Giliam, Alfred, Stok, Martijn, Fred, Sander, Jarno, Pascal en Jeroen. Ook Frank was eventueel nog beschikbaar; mocht Jeroen tot scoren komen, dan zou hij invallen. Zover kwam het niet. De thuisploeg had wat recht te zetten na de blamerende 9-0 nederlaag in Utrecht, maar werd in de eerste helft toch vooral ver teruggedrongen. Dankzij prima keeperswerk van Rick en het feit dat de UVV-aanvallers het vizier niet op scherp hadden staan, brak de rust aan met 0-0

's-Graveland 2  - UVV: 1-2
Ruststand: 0-0
Doelpunt 's-Graveland: Jarno van Diermen
In de tweede helft ging het meer gelijk op; UVV werd wat moedeloos van de blauw-witte verdedigingsmuur, waar met name Stok (als enige met een groot rijbewijs) vakkundig de bus parkeerde. En dan zul je altijd zien, dat is voetbal: uit een snelle counter zorgde Jarno met een knappe schuiver in de verre hoek voor de 1-0. Niet lang daarna had Fred zelfs de 2-0 op de schoen, maar de kleine dribbelkoning met Maastrichtse familie stuitte op de Utrechtse doelman.
UVV bleef met de moed der wanhoop aanvallen en zeven minuten voor tijd moest Rick dan toch capituleren: 1-1. Zo leek het ook te eindigen, maar in de slotfase kreeg Fred de bal verkeerd op het hoofd ("Ik kopte naar rechts maar de bal ging naar links") en kwam ook Martijn te laat in de kluts. Toch konden de Oude Beloften met opgeheven hoofd van het veld en werd ter troost maar een klein pilsie genomen na afloop.