Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie

30 april
  Net geen punt voor Oude Beloften tegen 's-Graveland 1: 2-3

's-Graveland 1 is de kampioen van vorig seizoen. Dit seizoen draait het team boven in de competitie mee, maar het kampioenschap lijkt voor hen buiten bereik. Wedstrijden tussen 's-Graveland 1 en 's-Graveland 2 (de Oude Beloften) zijn wedstrijden op zich, die zich niets van de stand op de ranglijst aantrekken. Dat was vandaag ook het geval.
De oude Beloften traden aan met een elftal spelers: Jeroen, Luc, Sander, Jarno, Pascal, Harun, Frits, Niels, Giliam, Stok en Frank die graag supporter van de week had willen worden, maar toch aan de bak moest als keeper. De Oude Beloften waren vanaf de aftrap beter bij de les dan 's-Graveland 1. De wedstrijd was nog geen minuut oud of de bal kwam voor de voeten van Jarno van Diermen die gericht de bal in de hoek plaatste, 1-0 voor de Oude Beloften. Vanaf dat moment leunden de Oude Beloften achterover. SVS 1 mocht aanvallen, de Oude Beloften loerden op de counter. Zonder al te veel grote kansen over en weer, werd de kleedkamer opgezocht voor de thee.

's-Graveland 2 -  's-Graveland 1: 2-3
Ruststand: 1-0
Doelpunten 's-Graveland 2: Jarno van Diermen (2x)
In de tweede helft voerde SVS1 de druk verder op. Dat bleef niet zonder gevolgen. Inspelen, doorlopen, schieten, de SVS1 is er sterk in. Het leverde op een of andere manier ook nog eens drie doelpunten op. Met nog tien minuten te spelen kwamen de Oude Beloften, via alweer Jarno van Diermen,  nog terug tot 2-3. Meer zat er niet in. Jammer, maar helaas.

In de Rust

Supporters van de Week
Mark Jans hoefde zelf niet te voetballen maar schreef met SVS3 wel drie punten bij omdat tegenstander PVCV heel laat had afgezegd.
Maarten Schaap kwam voor de supporter van de week-foto even aanfietsen, maar was daarna weer snel vertrokken.
Kees -One touch Cornelis- Langerak ging er eens goed voor zitten. Prima!

De Toss
Frank Scheltus: "Ik wilde vandaag eigenlijk niet keepen en ook geen aanvoerder zijn. Nou, je ziet hoe raar dingen kunnen lopen in het leven."
 "Menno heeft een van zijn betere wedstrijden gefloten. Dus dan weet je het wel."
"De aanvoerder van 's-Graveland 1, Rick, is niet alleen de aardigste jongen van het team, maar ook een goede voetballer."