Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  5 november
  Oude Beloften hebben weinig tot niets in te brengen tegen SVS1: 2-7

Eerder dit seizoen werd de eerste clubderby van het seizoen tegen de SVS3 winnend afgesloten. Vol goede moed stonden de Oude Beloften, ofwel de SVS2, daarom vanochtend aan de aftrap tegen de SVS1. De Oude Beloften waren vandaag meer dan volledig. Twaalf spelers, vijf wissels klinkt goed, maar bleek in de praktijk toch net iets te veel van het goede. De Oude Beloften traden aan met: Jeroen, Luc, Ronald, Rick, Jarno, Niels, Giliam, Michel, Pascal, Menno, Martijn en Jurgen die vandaag als invalkeeper goed zijn mannetje stond.
De SVS1 startte vanaf de aftrap voortvarend en waren de Oude Beloften in alle opzichten de baas. De Oude Beloften konden het snelle spel van de SVS1 eenvoudigweg niet bijbenen. Het duurde dan ook niet lang voordat de eerste goal van de SVS1 een feit was. Strak vrijgelopen, strak ingespeeld, strak afgemaakt. Het spel van de Oude Beloften stak er bleekjes bij af. De SVS1 speelde goed en geconcentreerd, de Oude Beloften probeerden tevergeefs te zoeken naar de goede vorm. De SVS liep in de eerste helft gemakkelijk uit naar 0-5. De Oude Beloften kregen in de eerste helft niet meer dan een halve mogelijkheid.

's-Graveland 2 - 's-Graveland 1: 2-7
Ruststand: 0-5
Doelpunten 's-Graveland: Giliam Hagen (2x)
 
Giliam Hagen (links op de foto): "De tweede helft ging iets beter dan de eerste helft. Dat kwam volgens mij ook wel omdat de SVS1 een beetje gas terug had genomen. Het tempo van de wedstrijd sloot daarom iets beter aan bij onze mogelijkheden. De SVS1 bleef de betere partij, maar wij kregen in ieder geval ook wat kansjes. Ik heb daar persoonlijk van geprofiteerd door de 1-5 en de 2-6 te scoren. Maakte mijn dag nog een beetje goed."  
         
  Menno van den Brand: "We stonden inderdaad met vijf wissels langs de kant. Je zou zeggen dat we daarmee genoeg energie in het team zouden hebben moeten kunnen brengen. Dat was echter niet het geval. De kwaliteit van het voetbal was bij ons niet al te best, de kwaliteit van het wisselen was zo mogelijk nog minder. Mensen liepen het veld uit om te wisselen zonder dat er een wisselspeler klaar stond om direct in te vallen. In de rust heeft Frank Scheltus er iets van gezegd. De tweede helft ging het ietsie beter. Ik stel voor dat, mochten we weer eens gaan trainen, we ook gaan oefenen op het ordentelijk wisselen."
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporters van de Week

Frits, Frank en Sander (v.l.n.r.) waren vandaag supporters tegen wil en dank. Blessures aan verschillende delen van het lichaam hielden hen aan de kant.
Sander: "Je zou kunnen zeggen een geluk bij een ongeluk, anders hadden we vandaag met acht wissels gestaan."
Frits: "Aan de andere kant hadden wij misschien wel voor een broodnodige kwaliteitsimpuls kunnen zorgen."
Frank: "op een gegeven moment kon ik het niet meer aanzien, toen ben ik in plaats van gaan supportreren, gaan coachen. Toen kwam er iets meer lijm in het spel, maar toen was het eigenlijk ook al te laat. Nee, ik zei geen lijm, ik zei lijn."

 
         
De Toss

Jeroen te Nuyl: "Ik vond de wedstrijd belangrijk genoeg om zelf als aanvoerder bij de toss op te treden. Ook om naar de rest van het team het belang van de wedstrijd te benadrukken. Jammer genoeg, zie ik dat spelers dat onvoldoende oppakken. Op zo'n moment vraag ik me dan af of iedereen serieus genoeg met z'n sport bezig is. Nou ja, ik kan wel zeggen, ik hoop dat we er van geleerd hebben, maar laten we deze wedstrijd maar gauw vergeten. Ik hoop dat we ze in de uitwedstrijd wat meer partij kunnen geven."
"Pim heeft in zijn gele pak weer heel goed gefloten. Het was verder een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van 's-Graveland 1, Marc Janssen, kennen we natuurlijk goed. Het is een aardige jongen en een goede voetballer."