Home |

Archief|

Archief

«Terug  9 mei 2004 Verder»

9 mei Victoria verslaat moe 's-Graveland 5 : 6 - 2

Met hangen en wurgen sleept 's-Graveland 5 zich naar het einde van het seizoen. Met maar liefst acht afzeggingen en twee invallers werd de op papier makkelijke wedstrijd tegen Victoria begonnen. De heenwedstrijd werd immers met 4-2 gewonnen (zie oud verslag). De eerste helft liep redelijk en werd met een 1-2, en voorsprong en twee geblesseerde spelers afgesloten. De tweede helft verliep desastreus en werd met 6-2 verlies en 4 geblesseerde spelers afgesloten.

Stekker
"
Ik kan goed tegen mijn verlies, maar hier baal ik van als een stekker." Aanvoerder Jeroen te Nuyl loopt mokkend de lange weg terug naar de kleedkamer. "Het is natuurlijk triest dat we de wedstrijd met tien man moeten eindigen en met drie zwaar geblesseerden in het veld lopen te voetballen. Als aanvoerder heb ik van de week alles gedaan om een compleet team op het veld te zetten. Met Roel v/d Stenhoven en marco Nieuwendijk hadden we twee goede invallers. Dan is het jammer als het zo eindigt. Frits, Rob en Erik hoop ik dit seizoen nog in actie te zien maar de eerste berichten zijn niet vrolijk. Ik wens ze veel succes met de respectievelijke kuit, knie en schouderpartij. Peter Krumpelman viel geblesseerd uit, maar dat is jongen met een enorm herstelvermogen dus die verwacht ik aanstaande donderdag gewoon om half acht aan de aftrap."

Karakter
Jeroen: "De eerste helft liep het geeneens zo slecht. Achteraf had je kunnen zeggen dat we het toen hadden moeten afmaken, maar dat hebben we niet gedaan. Hoe kan het ook weer dat we na één minuut al met 1-0 achterstaan. Ik waarschuw daar elke keer weer voor. We hadden de bal nog niet eens aangeraakt."
"
Vervelend dat Erik bij een val, na tien minuten al met een arm half uit de kom moet spelen. Hij speelt op karakter de wedstrijd uit en weet zelfs in de eerste helft nog op de paal (zie foto) en in het net (2-1) te schieten."

Emotie
"
Het was inderdaad geen gelukkige wedstrijd in velerlei opzichten." Rob Klap staat met een dikke knie en een beteuterd gezicht onder de douche. "Gisteren heb ik getennist tegen mijn oude voetbalclub Actif. Er kwam van mijn kant meer emotie bij kijken dan ik van tevoren had verwacht. Gelukkig wist ik mijn partij tegen Richard van Harmelen te winnen. Maar goed, daarom leek het me niet verstandig om vandaag een hele wedstrijd te spelen. Toen ik zowel Erik als Frits geblesseerd zag meehobbelen heb ik besloten me toch maar om te gaan kleden. Nog een probleem, want invaller Marco Nieuwendijk speelde in mijn broek en shirt. Vandaar dat ik me in onderbroek voor de wissel melde. Geluk bij een ongeluk toen bleek dat Frits met twee broekjes aan voetbalde zodat ik er eentje van hem kon overnemen."

Negatief Commentaar
"
Ik heb geen commentaar" Pim van Leeuwen zit in het zonnetje op het terras van de Victoria-kantine. "Vandaag ben ik door Jeroen met twee opdrachten het veld ingestuurd. De eerste was om de verdediging op orde te houden. de tweede was om geen negatief commentaar te geven. Voor mezelf hoort daar ook het commentaar na de wedstrijd bij. Aangezien ik op dit moment geen positieve dingen kan verzinnen, geef ik maar liever geen commentaar." 

De Toss

Jeroen: "De toss vandaag wel gewonnen, maar dat was waarschijnlijk een kwestie van geluk."
"Aardige aanvoerder en aardige scheidsrechter. Zo, heb je nu genoeg voor die stomme verhaaltjes van je. Ik ga er vandoor. Aju!" 

 


«Terug  9 mei 2004 Verder»
 

Terug in de Tijd

 

"Ik heb Mart Smeets een paar keer in het echt ontmoet. Die man heeft een personage ontwikkeld dat Mart Smeets heet. Dat speelt ie de hele dag. Gewoon bizar."
RTL Sport-presentator Wilfred Genee