Voetbalplaatjes seizoen 2006 - 2007

's-Graveland 5

 Koppie erbij houden!!           Spaar ze allemaal!!

           
   

 Verslagen

   
Thuis  Verslagen  

  Vorig Verslag Volgend Verslag
  19 november, 's-Graveland 5 wint "gewoon" van Waterwijk: 7 - 4
~ 's-Graveveland 5 speelde tegen Waterwijk 3 een redelijke wedstrijd. Waterwijk gaf nogal wat ruimte weg waardoor 's-Graveland de wedstrijd kon domineren. 
In de eerste helft ging het spel aardig op en neer maar de aanvallen van 's-Graveland waren over het algemeen een stuk gevaarlijker dan die van Waterwijk. Vincent Weggemans wist twee keer een goed opgezette aanval af te ronden, 2-0. In beide gevallen kreeg hij een strakke assist van Gijsbert de Fokkert. 
Na de thee veranderde het wedstrijdbeeld niet echt. Hoewel invaller Frits van der Meer direct aan vrouw en kinderen wilde laten zien dat hij kan voetballen. Met twee doelpunten binnen tien minuten bracht hij de score op 4-0. De assists waren opnieuw afkomstig van Gijsbert de Fokkert. Een monsterscore hing in de lucht, maar laconiek spel van 's-Graveland voorkwam dat. Waterwijk mocht af en toe gemakkelijk doorlopen naar de 's-Gravelandse goal en in een aantal gevallen zelfs makkelijk scoren. Om een lang verhaal kort te maken: via 4-1, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3, 6-4 werd de eindstand 7-4. Doelpuntenmakers aan 's-Gravelandse kant waren hierbij Vincent Weggemans, Gijsbert de Fokkert en Jeroen te Nuyl. 

~ Jeroen te Nuyl (op foto met ontbloot bovenlijf): "De wedstrijd begon een beetje rommelig omdat we er pas op het laatste moment achterkwamen dat we in reserveshirts moesten spelen. Slordig, want we hadden natuurlijk moeten weten dat Waterwijk ook een blauw-wit shirt heeft. Ik ben best tevreden over het spel dat we hebben laten zien. Er werd op zich goed gecombineerd. We zijn niet echt in gevaar geweest. Als rechtshalf heb ik denk ik het maximale rendement geleverd. Natuurlijk vind ik het leuk dat ik ook nog even het zevende doelpunt in het netje leg. In eerste instantie schoot ik tegen de keeper op. Je zult ze de kost moeten geven die het in tweede instantie ook niet weten af te maken. Gelukkig hield ik het koppie erbij."


~ Vincent Weggemans trof deze wedstrijd maar liefst drie keer doel. Vincent: Het liep vandaag lekker met mezelf en met Gijsbert voorin. De afgelopen twee weken, waarin er niet gewonnen werd, waren wij er  niet bij. Mij zal je niet horen zeggen dat daar een oorzakelijk verband tussen zit, maar het geeft te denken. Gijsbert en ik zaten afgelopen weken allebei in het buitenland. Ik zat voor zaken in Ierland en Gijsbert zat voor zaken in AustraliŽ. Toch leuk als je als ex-collega's toch nog zoveel voeling met elkaar weet te houden dat je elkaar in de wedstrijd nog heel makkelijk kan vinden."
"Dat ik de eerste plaats op de topscorerslijst weer van Gijsbert heb overgenomen, vind ik leuk. Je merkt toch dat er bij de voorhoedespelers een extra druk is komen te liggen nu ze weten dat er aan het einde van het seizoen zo'n mooie Franse bokaal is te winnen. Nou spreek ik best een aardig mondje Frans dus het lijkt me extra leuk om dat ding van de zomer boven de open haard te kunnen zetten. Aan de andere kant, ik zou het ook leuk vinden als mijn ex-collega Gijsbert hem zou winnen. Hoewel hij misschien meer kans maakt om de speler met de meeste assists van het seizoen te worden. Wellicht een ideetje voor een trofee. Volgend seizoen dan, bedoel ik."De Rust ...

 
  Supporters van de Week

~ Vorige seizoenen waren zij wel vaker langs de lijn te zien. Dit seizoen was de eerste keer. Carola, de partner van Frits van der Meer, met zonen Tom (links) en Werner (rechts) trotseerden vandaag de waterkou. 
Carola: "Zelf had ik het leuk gevonden als Frits in Amsterdam was gaan voetballen, dan kon ik wat vaker komen kijken. Maar goed, in deze respecteer ik zijn keuze."
Tom: "Zelf houd ik eigenlijk helemaal niet van voetbal, maar een keer een wedstrijdje bij mijn vader kijken vind ik best leuk. Zelf doe ik aan klimmen en zit ik op roeivereniging RIC. Ik roei in de skiff en de vier met stuurman."
Werner: "Ik ben fan van Feyenoord, 's-Graveland 5 en van mijn eigen team WV-HEDW D2. Ik speel meestal rechtsback of rechtshalf. Gisteren was het jammer genoeg afgelast. Een foto van mijn team vind je op http://www.wvhedw.nl/jeugd/teams/d2." 


De aftrap

~ Jeroen te Nuyl: "Scheidsrechter Joost te Nuyl had vandaag een lekkere wedstrijd om te fluiten. Het ging er allemaal erg sportief aan toe en hij kon vaak naar het midden wijzen."
"De aanvoerder van Waterwijk leek me een aardige jongen. Ik gun hem en zijn team een positie wat hoger op de ranglijst. Maar ja, sport kan keihard zijn."
     Thuis   Verslagen

© Vijfde Dimensie 06/07