Voetbalplaatjes seizoen 2006 - 2007

's-Graveland 5

 Koppie erbij houden!!           Spaar ze allemaal!!

           
   

 Verslagen

   
Thuis  Verslagen  

  Vorig Verslag Volgend Verslag
 19 november, Menno van den Brand ziet Abraham en Team met Aanhang
~ Behalve dat Menno van den Brand vandaag een puike wedstrijd met 's-Graveland 5 speelde, vierde hij ook nog eens zijn vijftigste verjaardag. Dat ging niet onopgemerkt voorbij. Na de wedstrijd waren alle spelers van 's-Graveland 5 met vrouw en kinderen uitgenodigd om bij Menno thuis boerenkool te komen eten. Zijn vrouw Yvonne had in de modern verbouwde, monumentale dijkwoning in Kortenhoef een heerlijk maaltijd bereid. Kinderen, vrouwen en spelers genoten van boerenkool, heerlijke rookworst en Kortenhoefse jus. Ook met de niet-vleeseters had Yvonne rekening gehouden (nog bedankt, red.). In een uitgelaten stemming genoot Menno van de vele felicitaties en gelukwensen die hem ten deel vielen. Jeroen te Nuyl overhandigde hem namens het team een kistje met lekkere wijn en de laatste CD van Trijntje Oosterhuis. Het was tevens een goede gelegenheid voor de spelersaanhang om elkaar eens wat beter te leren kennen. Want zo vaak ziet men elkaar niet. 
Kortom, een zeer gezellige geslaagde bijeenkomst. Over vijftig jaar zeker voor herhaling vatbaar. 


Yvonne en Menno (50)

 21 november, Dankwoord en kanttekening Menno

Beste Teamgenoten,
Nog maar net bijgekomen van een bruisend en gestampt feestweekend wil ik jullie langs deze weg bedanken voor jullie komst afgelopen zondag op de boerenkool-party en natuurlijk voor de mooie kado’s ter ere van het gewoon maar 50 jaar worden. Ik was erg verheugd met de grote opkomst en besef dat ik in de nadagen van de sportieve loopbaan bij ’s-Graveland deel uitmaak van een bijzonder en hecht team.
Ik heb genoten van de gezellige avond en van de aanwezigheid van jullie echtgenotes en kinderen. Alleen…. één kleine kanttekening: en dat betreft het drankgebruik. Dat is me toch wel tegengevallen. Ik had namelijk met Erik de afspraak dat wij gezamenlijk het laatste restje uit het vat zouden wegwerken. Dat werd dus écht werken, maar na ongeveer 1,5 uur was de klus toch geklaard. De volgende domper was de opmerking van de heer Klap na het laatste glaasje, dat hij de volgende dag kon genieten van een welverdiende vrije dag en dat hij Vader Abraham veel sterkte wenste op zijn eerste werkdag in zijn 51e levensjaar!! Toegegeven het was maandag een enigszins valse start, maar die was het door de gezellige avond dubbel en dwars waard.!!
Met de constatering, dat het bij elkaar krijgen van 33 man voor een boerenkool-maaltijd makkelijker gaat dan 13 man rekruteren voor een competitiewedstrijd dank ik jullie nogmaals, ook namens Yvonne, en tot zondag!!
Groet, Menno. 
     Thuis   Verslagen

© Vijfde Dimensie 06/07