ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
20 maart
  's-Graveland laat punten liggen bij Schalkwijk: 3-3
Eindelijk weer de wei in. Na drie weken zonder wedstrijdprogramma mochten de Oude Beloften vandaag weer eens aan de slag. Het niet te onderschatten Schalkwijk was de tegenstander. Alle mooie weersvoorspellingen ten spijt, werd de wedstrijd afgewikkeld in een koud, winderig maar mooi polderlandschap. De heenwedstrijd tegen Schalkwijk was op ongelukkige wijze verloren gegaan. Alle aanleiding voor een sportieve revanche. De Oude Beloften traden aan zonder aanvoerder Jeroen te Nuyl, maar met: Harun, Menno, Alfred, Luc, Frits, Jarno, Niels, Sander en Giliam. Zowel Schalkwijk als 's-Graveland liet niet het achterste van de tong zien. Beide teams opereerden voorzichtig vanuit een gesloten defensie. 's-Graveland zorgde daarbij voor het meeste gevaar. Via een ragfijne combinatie bracht Niels Steenvoorden na tien minuten de 1-0 op het scorebord. Niet veel later bracht Sander de Leeuw de stand op 2-0 door een penalty in twee instanties in te schieten. 's-Graveland leunde nog iets meer achterover en liet Schalkwijk voor de rust terugkomen tot 2-2. Na de thee speelden beide teams opnieuw met de handrem erop.  Daarbij was het 's-Graveland die toch de meeste kansen creëerde. Zeker nadat Schalkwijk de 3-2 had gemaakt. De 3-3, mooi schot Sander de leeuw, liet niet lang op zich wachten. En daarna kwamen er nog een handvol kansen op de 3-4. Helaas voor de Oude Beloften werden deze niet verzilverd.

Schalkwijk - 's-Graveland 2 : 3-3
Ruststand: 2-2
Doelpunt 's-Graveland: Niels Steenvoorden, Sander de Leeuw(2x)

     
Luc te Nuyl: "Frank Scheltus liet het vandaag afweten. Hij schijnt erg druk te zijn met de voorbereidingen voor de nieuwjaarsreceptie en daarnaast ook nog een beetje geblesseerd. Tja, en dan komen ze natuurlijk als snel bij mij, als alleskunner, met de vraag of ik zou willen keepen. Dat vind ik prima hoor. Keepen is namelijk helemaal niet zo moeilijk zoals Frank het er wel eens uit wil laten zien. Het is een kwestie van op het juiste moment op de juiste plaats staan. Als je dat eenmaal doorhebt is er weinig meer aan."
"Je zou kunnen zeggen dat ik vandaag drie keer niet op de juiste plaats, of wel op de juiste plaats maar niet op het juiste moment, stond.  Zo makkelijk is het eigenlijk."
 
 
Menno van den Brand: "Ik heb een weekje skiën in Zwitserland achter de rug. Dat is uitstekend bevallen, kan ik je melden. Behalve dan dat ik een lelijke buiteling van zo'n honderd meter naar beneden heb gemaakt. Gelukkig lag er veel sneeuw en heb ik behoorlijk flexibele botten.  Het is gelukkig goed afgelopen en vandaag heb ik zonder al te veel problemen mijn verdedigende taken in het team weer opgepakt."
"Schalkwijk is een leuk cluppie. En er speelt een kennis in van de man van de zus van Yvonne. Die was ik vorig jaar een keer tegengekomen op een feestje. Leuk toch, of niet?"
 
 

 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
Gelukkig, er mogen weer in onbeperkte aantallen supporters aanwezig zijn bij de wedstrijden van de Oude Beloften. Maar vandaag zaten ze waarschijnlijk liever lekker binnen . Jammer, want het was voor het publiek een leuk kijkspel.
 
 
 
De Toss
Jarno van Diermen: "Aan de heenwedstrijd tegen Schalkwijk heb ik slechte herinneringen. We hebben toen echt onnodig verloren. Het gekke is dat Schalkwijk van de buitenkant er niet als een echt goed team uitziet. Toch staan ze op een vierde plek op de ranglijst en hebben ze heel wat puntjes meer dan wij."
"We speelden vandaag niet slecht. De wil en inzet was bij iedereen aanwezig. Over mijn eigen spel ben ik iets minder tevreden, in de zin dat ik er best een of twee in had mogen schieten. Maar het zat effe niet mee vandaag."
"De scheidsrechter van vandaag floot uitstekend. Niets op aan te merken. Het was een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Schalkwijk is een aardige jongen en een goede voetballer. Sowieso een leuk team om tegen te voetballen."
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina