ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
27 maart
  Oude Beloften maken geen vuist tegen kampioen SVS1: 1-5
Bij de SV 's-Graveland spelen drie teams in de 35+ competitie: SVS1, SVS2 (de Oude Beloften) en SVS3. De SVS1 mag zich al enkele weken de kampioen noemen. Ze staan, zonder puntverlies, bovenaan en zijn eigenlijk niet meer te achterhalen door de SVS3, die op de tweede plaats staan. Vandaag mochten de Oude Beloften proberen of er een puntje te pakken viel van de SVS1. De Oude Beloften traden aan met Giliam, Kees, Alfred, Frank, Frits, Pascal, John, Menno, Sander en Jarno. Inderdaad, grote afwezigen waren de gebroeders Luc en Jeroen te Nuyl. Zij zaten thuis met een positieve Corona-test na een verder zeer geslaagde skivakantie.
In de eerste helft zochten beide teams elkaar direct op. Na een snelle openingstreffer van de SVS1, bracht John de Ruig, met een mooie actie en dito schot de stand ook weer snel in evenwicht (1-1). Daarna was SVS1 de betere partij met een veldoverwicht, wat nou ook weer niet leidde tot enorm veel kansen. Foutjes in de verdediging van de Oude Beloften werden echter koelbloedig afgestraft. Ruststand 1-3. Na de thee liet SVS1 het initiatief over aan de Oude Beloften. Die probeerden het wel maar konden niet echt een krachtige vuist maken. Een paar kansen en kansjes voor de Oude Beloften leverden geen doelpunten op. De SVS1 prikten er nog twee bij. Eindstand 1-5.

's-Graveland 2 - 's-Graveland 1 : 1-5
Ruststand: 1-3
Doelpunt 's-Graveland: John de Ruig
     
Frank Scheltus: "Die club-derby's zijn natuurlijk altijd bijzondere wedstrijden. Er is sprake van een zekere animositeit zonder dat het echt negatief of onsportief wordt. Prima."
"Ik heb gelukkig minder last van de blessure die me vorige week aan de kant hield. Qua lichamelijk herstel denk ik dat ik op twee á drieënvijftig procent zit."
"Via de mail heb ik voorgesteld om de nieuwjaarsreceptie van het team in het weekend van 14 mei te houden. Nu blijkt dat weekend de feesttent in 's-Graveland te staan. Ik ga kijken of ik een andere datum kan vinden."
 
 
Sander de Leeuw: "Ik had er vandaag iets meer van verwacht, maar het kwam er niet uit. We wilden de SVS1 o.a. verrassen met gastspeler John de Ruig. Toen ik wist dat we krap in de spelers zaten, heb ik hem van de week gevraagd. John doet wel eens vaker met de SVS1 mee, dus het was een verrassing voor die jongen toen John bij ons aan de aftrap stond."
"Aan mij was de keuze op welk veld we zouden spelen. Ik heb erg getwijfeld maar toen toch voor natuurgras gekozen. Toen ik van Kees Langerak hoorde dat dat vanwege de droogte misschien wel erg hard zou kunnen zijn, ben ik weer geswitcht naar kunstgras. Of die keuze van invloed is geweest op het resultaat, zullen we nooit weten."
 
 

 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
Hoog bezoek langs de lijn. Voorzitter van de SV, Marc Degekamp, kwam vandaag kijken hoe de veteranen het er vanaf brachten.
Marc: "Het deel dat ik gezien heb in de tweede helft, kreeg SVS2 de beste kansen. Ik ging er dan ook vanuit dat die aan het winnen waren. Later werd ik door de reservespelers geïnformeerd dat dat niet het geval was. Zo zie je maar dat een spelbeeld ook een vertekend beeld kan zijn. Ik heb het niet afgekeken want ik moest naat het sponsor-event in de kantine."
 
 
 
De Toss
Giliam Hagen: "Wat een heerlijk voetbalweer was het vandaag. Ik zou iedereen die vandaag lekker aan het voetballen was een winnaar willen noemen."
"Ook na de wedstrijd hebben we lekker op het terras na kunnen praten over de wedstrijd. Zo hoefden we het sponsor-event in de kantine niet te storen. Het gesprek ging natuurlijk ook over de Veiling van de Eeuw later op de middag. Ik ga er straks zelf ook heen."
"Pim van Leeuwen, onze scheidsrechter, heeft uitstekend gefloten. INgrijpen wanneer het moest, laten gaan wanneer het kon. Prima."
"De aanvoerder van SVS, Remko Kempers is een aardige jongen en een goede keeper. We hebben hem vandaag een paar keer aan het werk gezet."
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina