Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie

1 mei
  's-Graveland 3 niet in moeilijkheden tegen Oude Beloften: 2-0
(door Jeroen teNuyl)
Ondanks uitstekende voetbalomstandigheden en keurig 9 man op het eerste kunstgrasveld, zijn de mannen van SVS 2 er niet in geslaagd om hun clubgenoten van SVS 3 te verslaan. Het werd 2-0 voor het derde, dat daarmee wist de voorkomen dat SVS 1 (dat op het veld ernaast met 4-2 won van PVC 1) zich al officieel kampioen mag noemen. Wat ze natuurlijk al wel zijn. SVS 3 trad aan met Jeroen Voeten op doel – die het weer uitstekend deed – en verder Niels, Giliam, Rick, Michel, Stok, Luc, Jarno en Jeroen. De eerste helft een gelijk opgaande strijd met schaarse kansen, maar de blauw-witten van het tweede hadden wel degelijk twee goede mogelijkheden om tot scoren te komen. Maar zoals zo vaak ging de bal er aan de andere kant in. Een met links geschoten wegtrapper van Mark Jans zeilde zomaar de rechterbovenhoek in – een verradersstreek van onze voormalig ploeggenoot en nieuwjaarsreceptiebezoeker die we natuurlijk niet licht gaan vergeten! Ruststand 1-0, waarna in de tweede helft eigenlijk weinig opzienbarends meer gebeurde. De kansen bleven erg schaars, al hadden Jarno en Michel in de laatste minuut, toen ze samen alleen op doelman Niki la Maitre af gingen, dat beter kunnen afmaken dan ze deden. Maar toen stond het al 2-0 en was de wedstrijd gespeeld.
Tot zover. En laat iedereen vooral zaterdag 4 juni omcirkelen in de agenda, want dan vindt vanaf 12.00 uur het Joost te Nuijl Toernooi plaats met in totaal 10 teams, inclusief een All Star Team waar ik mijn best voor ga doen om dat samen te stellen. En BBQ na afloop, dus komt allen!

's-Graveland 3 - 's-Graveland 2: 2-0
Ruststand: 1-0
Doelpunten 's-Graveland 2:

De scheidsrechter, volgens Luc meester Prikkebeen en weer anderen dachten aan de professor uit Back to the Future, floot een prima wedstrijd.
En Daan, de aanvoerder van SVS 3, is natuurlijk een goede voetballer en een aardige jongen, al mochten we dat van Mark Jans niet in het verslag zetten. Dat maken wij wel uit, Judas :-)

En terwijl wij dachten dat Frank Scheltus, net terug uit New York waar hij dermate veel had gewandeld dat zijn blessureleed er niet beter op is geworden, alleen de derde helft zou meemaken, stond hij wel degelijk de hele tweede helft langs de lijn en is dus toch supporter van de week. Maar het leek me passender hem toch alleen op het terras te fotograferen, meer in zijn natuurlijke habitat.