ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
10 april
  Eenvoudige overwinning 's-Graveland op PVC2: 5-1
Het Utrechtse PVC2 is al een paar seizoenen tegenstander van de Oude Beloften en meestal trekken de 's-Gravelanders in deze wedstrijden aan het langste eind. Het is bij voorbaat echter geen uitgemaakte zaak. Vandaag zijn de Oude Beloften echter geen moment echt in gevaar geweest. Vanaf de aftrap was 's-Graveland de dominante partij. De Oude Beloften traden aan met: Harun, Fred, Frits, Michel, Luc, Jarno, Sander, Niels, Giliam en gelegenheidskeeper Jeroen Voeten.  Het duurde niet lang voordat 's-Graveland via een mooie combinatie tussen Sander De Leeuw en Jarno van Diermen de score opende. PVC maakte ook al snel weer gelijk door een fout in de 's-Gravelandse verdediging koelbloedig af te straffen. Wellicht kwam het door het ontbreken van aanvoerder Jeroen te Nuyl, maar in de eerste helft zochten de Oude Beloften een beetje naar een gemeenschappelijke tactiek. Vastzetten, opvangen, doordekken, laten komen, hoog druk zetten het was nogal rommelig. 's-Graveland kreeg een paar goeie kansen, maar keeper Jeroen Voeten moest ook een paar keer handelend optreden. Het was opnieuw Jarno die de ruststand op 2-1 bepaalde.
Na de thee speelde 's-Graveland compacter en gedisciplineerder. PVC kwam er nog minder aan te pas. Van de vele kansen die 's-Graveland in de tweede helft kreeg, werden er drie verzilverd. Doelpuntenmakers waren Jarno van Diermen (1x)  en Sander de leeuw (2x).

's-Graveland 2 - PVC2: 5-1
Ruststand: 2-1
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen (3x), Sander de Leeuw (2x)
     
Jeoren te Nuyl  (links op de foto): "Ik deed vandaag niet mee. Gisteren had ik een bruiloft die nogal wat energie vergde. Als de nood echt aan de man was geweest , had ik nog wel meegedaan maar we hadden genoeg poppen."
"Ik heb de eerste helft niet gezien, maar de tweede helft is er goed gevoetbald.  We hadden misschien nog wat meer doelpunten moeten maken. Mijn broer Luc had nieuwe voetbalschoenen gekocht met doelpuntengarantie. Daar was deze wedstrijd weinig van te merken."
Luc: "Ik ga dat garantiebewijs nog eens goed nalezen. De kans is groot dat ik hier een zaak voor de verzekering van ga maken."
 
 
Menno van den Brand: "Gisteren had ik al gezegd dat als er genoeg mensen zouden zijn, ik misschien wel eens een wedstrijdje zou overslaan. Dat bleek vandaag het geval. Ik had wel mijn spullen bij me maar heb me, ondanks vele verzoeken, niet omgekleed. Ik heb me nuttig kunnen maken in de kantine. De jongens willen toch een bakkie thee in de rust. En na de wedstrijd moet er snel een bittergarnituur op tafel. Geen probleem. Het is allemaal een kwestie van plannen."  
 

 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporters van de Week
Je hoeft niet per se vrienden of familie bij de Oude Beloften te hebben spelen. Gewoon genieten van een leuke wedstrijd in het zonnetje. Dat deden vandaag Johan van Wijk ("onze SVS1 wedstrijd  ging niet door omdat de tegenstander gisteravond afbelde") en John Bitter.
 
 
 
De Toss
Jarno van Diermen: "Het werd echt wel weer eens tijd dat we een keertje zouden winnen. PVC2 is dan ook nog eens een tegenstander die ons goed ligt."
"Dat ik vandaag een hattrick scoor, is natuurlijk ook mooi meegenomen. Kan ik ook wel weer even gebruiken."
"Wat een perfect voetbalweer was het vandaag. En dan ook nog eens op lekker mals echt gras spelen. Daar doe je het voor, toch?"
"Pim van Leeuwen heeft vandaag prima gefloten. Het was een sportieve wedstrijd. Ik baal ervan dat ik de keeper van PVC op zijn hoofd heb geraakt in een duel op de grond. Natuurlijk was dat niet mijn bedoeling."
"De aanvoerder van PVC2, Samir, is een aardige jongen en een heel goede voetballer. Hij schoot de 1-1 erg mooi binnen."
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina