Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie

6 november
  Toch lichtpuntjes na duidelijke nederlaag tegen Soest: 2-6

(Door razende resporter Jeroen Te Nuijl)
Om met het goede nieuws te beginnen: 's-Graveland 2 verloor in de tweede helft maar nipt van het sterke SO Soest (2-3), maar had de pech dat ook nog een eerste helft werd gespeeld. Eindstand 2-6. De blauw-witten traden op het verse, natte gras van veld 2 aan met Job, Niels, Giliam, Harun, Alfred, Sander, Luc, Jarno en Jeroen. Dus zonder webmaster Frits, die nog even moest bijkomen van zijn zeer geslaagde 60e verjaardagsfeest. Op papier toch een veelbelovende opstelling, maar binnen vijf minuten lagen alle goede bedoelingen aan gruzelementen, want het knap combinerende Soest had toen reeds twee doelpunten gemaakt en voegde daar al snel een derde aan toe. 's-Graveland stond erbij en keek ernaar, probeerde wel met counters Jarno in stelling te brengen, maar uitgespeelde kansen leverde dat niet op. Het is dat doelman Job nog een paar knappe reddingen verrichtte, anders was de schade in de eerste helft nog veel groter geweest
.

s-Graveland 2 - SO Soest: 2-6
Ruststand: 0-3
Doelpunten 's-Graveland: Sander de Leeuw (2x)
Na rust een aanzienlijk beter 's-Graveland, op de eerste vijf minuten na. Toen sloeg Soest meteen nog twee keer toe en leek de thuisploeg rijp voor de slachtbank. Maar in plaats van dat de koppies nog meer gingen hangen, richtte 's-Graveland zich op en creëerde het een aantal prima kansen. Sander scoorde fraai na een goede aanval en daarna kreeg Jeroen ook nog een goede mogelijkheid. Of nou ja, een eigenlijk niet te missen kans, die hij toch over het doel wist te werken; wel jammer dat daar na de wedstrijd nog enige nadruk op werd gelegd. Dat Jeroen met een voorzet op maat Sander in staat stelde 2-5 te laten aantekenen, daar hoorde je dan weer niemand over... Soest bepaalde de eindstand vervolgens op 2-6, waarna het in de kleedkamer en de kantine toch nog best gezellig werd.
Gauw vergeten maar en de focus richten op SCH uit komende zondag, een zes puntenwedstrijd van het zuiverste water. En ook vast gemeld dat vrijdag 18 november de strijd om de SVS Cup naadloos overgaat in de Beaujolais Primeur-avond in ons clubhuis. Om alvast 'rood' te omcirkelen in de agenda!

Heel lang werd er niet getreurd om de nederlaag, zeker niet toen Giliam nog ter ere van zijn verjaardag met een blad bier de kleedkamer betrad. Hulde!
In de Rust

Supporters van de Week
Roos de Leeuw bereed weer eens haar stokpaardje en was ook meteen supporter van de week. Dat had net zo goed Stok van den Burg kunnen zijn, maar die ben ik vergeten te fotograferen... Overigens gaat zijn herstel zeer voorspoedig, als de brandweer eigenlijk. Ongelooflijk hoe snel hij alweer op de been is na zijn ingescheurde enkelbanden en zelfs alweer looptraining doet. Maar dat krijg je als je je lichaam als een tempel behandelt.

De Toss
Pim van Leeuwen floot een foutloze wedstrijd, die overigens zeer sportief verliep. En aanvoerder Paul is een aardige jongen en een prima voetballer, die ook de mooiste goal van de wedstrijd maakte.