Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie

13 november
  Oude Beloften naar late overwinning bij SCH'44: 2-3

Het Harmelense SCH'44 is een van de grote concurrenten van de Oude Beloften in het rechterrijtje. SCH had tot vandaag maar een punt minder met een wedstrijd minder gespeeld. Als we ooit van een zes punten-wedstrijd mogen spreken dan was het dus wel vandaag. 's-Graveland trad vandaag aan met maar liefst een heel elftal: Jeroen, Luc, Jarno, Frits, Sander, Niels, Giliam, Menno, Frank, Martijn en Fred. Fred die niet als elfde, maar wel als tiende man mee kon. Het kan raar lopen in de voetballerij.
De Oude Beloften begonnen voortvarend.  Na tien minuten wist Jarno van Diermen, na een mooie solo en een ziedend schot de 0-1 te scoren. SCH was echter niet uit het veld geslagen. Binnen enkele minuten trokken ze de stand gelijk met een zo mogelijk nog ziedender schot dat keeper Frank Scheltus kansloos liet (1-1). Datzelfde was het geval met een zacht geplaatst schot vijf minuten later waarmee SCH op een 2-1 voorsprong kwam. 's-Graveland had het moeilijk om een gaatje te vinden in de Harmelense verdediging. Veel aanvallen smoorden in de handbal-opstelling. Toch vond Luc te Nuyl een gaatje. Met een schot in de verre hoek bepaalde hij de ruststand op 2-2.

SCH'44 - s-Graveland 2: 2-3
Ruststand: 2-2
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen (2x), Luc te Nuyl
Luc te Nuyl: "Op een gegeven moment moet je het gewoon een keertje proberen. Ik ben gezegend met een hard schot. Per wedstrijd probeer ik toch wel een keer of vier of vijf op de goal te knallen."

Na de rust was het vooral 's-Graveland dat aandrong en SCH dat zich in liet zakken tot voor de eigen goal. De beste kansen waren voor de blauw-witten, en als de Harmelense goalie niet in de weg stond, dan was het wel het Harmelense aluminium.

SCH plaatste daar een  spaarzame gevaarlijke uitbraak tegenover. Keeper Frank Scheltus hield zijn team echter goed overeind. Een doelpunt voor 's-Graveland hing in de mooie blauwe lucht, maar leek er niet uit te willen vallen. Zo'n vijf minuten voor tijd was het echter weer Jarno van Diermen die met een puntertje de 2-3 liet aantekenen. SCH probeerde het de laatste minuten nog wel, maar de overwinning kwam voor 's-Graveland niet meer in gevaar.
De overwinning werd in de zon op het terras gevierd. Lekkernijen uit de Harmelense keuken verhoogden daarbij de feestvreugde.

In de Rust

Supporters van de Week
Heerlijk weer om een leuke pot voetbal te kijken, maar dat mochten we vandaag weer zelf doen.

De Toss
Jeroen te Nuyl: "We hebben vandaag goed gevoetbald. En met "we" bedoel ik ook echt iedereen. De passing was goed, er was goede aansluiting voorin en verdedigend stonden we ook goed. Deze lijn moeten we vasthouden."
"De scheidsrechter van vandaag heeft prima gefloten. Het was een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van SCH was een aardige jongen en een goede voetballer. Hij schoot de eerste Harmelense goal knap binnen."