Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  3 december
  'InGraveland'-tactiek van Oude Beloften werkt niet tegen UVV: 7-2

De instructies vooraf waren duidelijk: op bezoek bij het sterke UVV zou de 'InGraveland'-tactiek - 6 mensen strak achterin houden en alle ballen op Jarno - het best werken. Helaas strandden de Oude Beloften in goede bedoelingen en waren de Utrechters totaal niet onder de indruk: 4-0 bij rust, eindstand 7-2
De voorbereiding verliep al niet optimaal: Ronald bleek de tas met shirts in de auto te hebben achtergelaten, Niels was zijn voetbalbroek vergeten, Jarno speelde in de krappe broek van zijn zoon en Menno vergat bij de aftrap zijn jas uit te trekken. En dan bleek UVV ook nog eens zonder scheidsrechter te willen spelen. Kortom, de Oude Beloften waren zichzelf niet (of nooit geweest) op het gladde kunstgras van UVV, waar ook Fred 'Kappen en Draaien' Fouraschen zijn kunsten weer eens vertoonde. De gasten traden aan met Job, Niels, Giliam, Harun, Menno, Ronald, Martijn, Luc, Jarno, Fred en Jeroen, maar die brede selectie kon niet voorkomen dat SVS 2 vanaf het begin achter de feiten aanhobbelde en door UVV van het welbekende kastje naar de welbekende muur werd gestuurd. Het is dat Job een paar uitstekende reddingen verrichtte en UVV enkele malen rakelings voorlangs schoot, anders was de achterstand nog veel groter geweest dan de 4-0 bij rust.

UVV - 's-Graveland 2: 7-2
Ruststand: 4-0
Doelpunten 's-Graveland: Giliam Hagen, Jarno van Diermen
 
Jeroen te Nuyl: "Na een korte pauze, waarbij de teams op het veld bleven, was het spelbeeld onveranderd: UVV dicteerde en de Oude Beloften konden slechts proberen de Utrechtse machine enigszins te ontregelen. Dat lukte gelukkig een beetje in de slotfase, toen het inmiddels wel 7-0 stond. Giliam maakte met een prachtige pegel in de kruising de mooiste goal van de 'wedstrijd' en ook Jarno pikte met een bekeken schot van afstand nog zijn doelpuntje mee, waardoor in elk geval de eer werd gered en de tweede helft met slechts 3-2 verloren ging.  "  
         
  Tja, zo moet je de moed er dan toch maar een beetje in houden. Rest nog te vermelden dat Job ondanks de zeven tegentreffers de beste man bij SVS was (dat zegt genoeg) en dat zijn Nadine ondanks de kou dan toch maar langs de lijn stond als supporter van de week en meteen een cruciale rol speelde bij de tijdwaarneming.
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporter van de Week

Met overweldigende meerderheid van stemmen gekozen: Nadine

Het zootje ongeregeld gadeslaand bood Nadine overigens meteen aan binnenkort een boot camp voor de Oude Beloften te organiseren, waarop Menno belangstellend informeerde of dat ook binnenshuis en liefst in een etablissement kon plaatsvinden. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

 
         
De Toss

Menno van den Brand: "Ik ben in mijn leven niet zo vaak aanvoerder geweest, dus voor mij was het even zoeken. Ook het feit dat er geen scheidsrechter was vond ik verwarrend. Normaal wil ik die voor de wedstrijd namelijk nog wel eens beïnvloeden."
"De aanvoerder van UVV was een aardige jongen en een goede voetballer. Er liepen trouwens nog wel meer goede voetballers bij UVV."