Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  10 december
  Oude Beloften weten tegen Soest voorsprong net niet vast te houden: 1-1

SO Soest is normaal gesproken een hoogvlieger in de competitie, een team dat elk seizoen meedoet om het kampioenschap. Dit seizoen lijkt dit niet aan de orde: nog maar weinig wedstrijden gespeeld en al de nodige verliespunten opgelopen. Het was dus de vraag met wat voor Soest de Oude Beloften te maken zouden krijgen. De Oude Beloften traden aan met: Jeroen, Luc, Martijn, Giliam, Niels, Fred, Frank, Ronald, Michel en Rick, alias de Blauwe Reiger, die op een meer dan uitstekende manier het 's-Gravelandse doel verdedigde. Vanaf het begin leunden de Oude Beloften wat achteruit. Soest mocht het spel maken, 's-Graveland loerde op de counter. Dat werkte eigenlijk best goed. Soest speelde wel op de 's-Gravelandse helft maar tot echt uitgespeelde kansen kwam het niet of nauwelijks. 's-Graveland daarentegen kwam er een aantal malen heel gevaarlijk uit. Martijn Mensen en Luc te Nuyl waren daar een aantal keer actief bij betrokken. Een doelpunt hing in de lucht, maar bleef lang uit. De voorzet was soms net niet goed of het afwerken van een goede voorzet was ondermaats. Het doelpunt kwam daarom logischerwijze voort uit een soort van voorzet van Martijn die het Soester doel in rolde (1-0). Een handvol kansen volgde over en weer. Bij 's-Graveland hield de blauwe Reiger met uitgestoken armen en benen zijn doel schoon.

's-Graveland 2 - SO Soest: 1-1
Ruststand: 1-0
Doelpunt 's-Graveland: Martijn Mensen
 
Frank Scheltus: "Op het laatste moment vielen er gisteren een paar spelers buiten de selectie door deze en gene oorzaken. Jeroen weet dat hij dan altijd een beroep op mij kan doen. Ik voel mezelf nog niet goed genoeg om weer een hele wedstrijd te keepen, maar invallen als voetballer gaat prima."
"Ik pak dan direct de rol van speler-coach en zorg ervoor dat in ieder geval het wisselen enigszins gedisciplineerd verloopt."
"De tweede helft werd SO Soest wat sterker en moesten wij nog wat meer achteruit. Soest kreeg hele beste kansen, maar was niet altijd gelukkig in de afronding. Wij kregen ook best beste kansen, maar waren niet altijd gelukkig in voorbereiding en de afronding."
 
         
  Pim van Leeuwen: "Als scheidsrechter mag ik er eigenlijk niets van vinden. Maar 's-Graveland heeft het er een beetje zelf naar gemaakt. Kansen missen, slordig balverlies, ja dan kan ik fluiten wat ik wil, maar dan maakt SO Soest op een gegeven moment toch gewoon de meer dan verdiende gelijkmaker."
"Ik begin me steeds beter thuis te voelen als scheidsrechter bij de 7x7-competitie. Ik heb de club ook eens gevraagd te kijken naar de beschikbaarheid van andere kleuren scheidsrechter-tenues. Vandaag was ik in het wit, maar ik zou dolgraag ook eens in het fel-roze fluiten. Gewoon een beetje meegaan in de mode is toch leuk, of niet soms? Een tenue met pannenkoek-motief is leuk bedacht, maar lijkt me meer wat voor de carnaval."
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporters van de Week

Sander de Leeuw: "Ik had graag meegedaan vandaag, maar ik wil toch eerst even van mijn rugblessure af."
Frits van der Meer: "Mijn knieblessure is volgens de fysio een te korte hamstring. Na de winsterstop ben ik er weer bij."
James van Eekert: "Ik had ook graag meegedaan, maar ik ben nog geen 35."

 
         
De Toss

Jeroen te Nuyl: "Zonnetje erbij, prachtig weer om te voetballen, toch? We speelden op het tweede kunstgrasveld. Het valt me op dat we daar vaak wel goede wedtrijden spelen."
"Pim van Leeuwen heeft als Witte Panda weer een uitstekende wedstrijd gefloten. Het was een hele sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Soest, Paul, is een aardige jongen en een hele goede voetballer. Hij vertelde dat ze nogal eens te kampen hebben met te weinig spelers. Zonde! Ik vind het altijd wel leuk om tegen Soest te ballen."