Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  14 april
  Oude Beloften gaan over de knie tegen De Meern1: 1-10

Vol goede moed traden de Oude Beloften vandaag aan tegen de Meern1. Vorige week was immers tegen de SVS1 de gifbeker leeggedronken en was de positieve lijn weer gevonden. Dat had nog geen punten opgeleverd, maar wel het gevoel dat de punten snel weer zouden binnenstromen. Even was er de angst dat de tegenstander, De Meern 1, niet zou komen opdagen. Er bleek echter sprake van miscommunicatie over de aanvangstijd. De Oude Beloften stonden zoals gewoonlijk om half twaalf klaar voor de aftrap. Van de Meern was echter geen spoor te bekennen. Op de formele competitiesite stond namelijk een aanvangstijd van half een. Dat betekende dat de Oude Beloften een uurtje hadden om eens goed bij te praten met elkaar en een wedstrijdplan uit te denken. Zo gezegd, zo gedaan. De 's-Gravelandse selectie bestond uit Giliam, Niels, Ed, Frits, Jarno, Michel, Pascal, Fred, Rick en Jurgen die opgeroepen was als keeper. (Niet af te lezen aan de uitslag, maar Jurgen heeft een uitstekende wedstrijd gekeept, red.).
Een uurtje later dan gedacht, werd er dan toch afgetrapt. De Oude Beloften zakten in en lieten De Meern het spel maken. Dat wilde De meern ook wel, met een aantal technisch begaafde spelers in het team.

's-Graveland 2 - De Meern 1: 1-10
Ruststand: 0-3
Doelpunt 's-Graveland: Pascal Jongsma
 
Sander de Leeuw (midden op de foto): "Het gaat goed met me. Dank je wel. Maandag terugkomen in het ziekenhuis en dan ga ik horen wat de medische wetenschap van mijn herstel vindt. Maar wat ik er vandaag van gezien heb? Het was natuurlijk een hele rare situatie toen ik hier de hele wedstrijd-selectie op het terras zag zitten. Een aantal jongens vond het volgens mij moeilijk om dat extra uur te overbruggen."
"Van wat ik er van gezien heb werd er de eerste helft helemaal niet zo verkeerd gevoetbald. Natuurlijk, De Meern drong aan, maar 's-Graveland kwam er af en toe toch behoorlijk gevaarlijk uit. Dat De Meern er drie inschoot was te begrijpen, maar 's-Graveland had er zeker ook twee mogen maken. Maar ja, vanaf de zijlijn is het makkelijk praten, weet ik inmiddels."
 
         
Fred Fouraschen: "Ik doe altijd een uitgebreide warming-up, dus dat extra uurtje voor de wedstrijd kwam mij eigenlijk helemaal niet verkeerd uit. Ik heb wat extra rondjes om het complex gelopen."
"Ik ben het met Sander eens. De eerste helft ging het eigenlijk helemaal niet zo slecht. We hadden alleen een paar doelpunten moeten maken. De eerste tien minuten van de tweede helft gingen ook nog wel. Daarna stortte ons spreekwoordelijk kaartenhuis in elkaar. Via een soort zaalvoetbal-aanvallen van De Meern vlogen de doelpunten ons om de oren. Gelukkig nam Pascal Jonsgma voor ons nog de eretreffer (1-7) voor zijn rekening."
 
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporters van de Week

Roos de Leeuw en James van Eekert kwamen vandaag de Oude Beloften aanmoedigen. Roos hoopt dat vader Sander weer goed gaat herstellen van zijn knieblessure, maar een extra aanmoediging voor Jarno kon vandaag natuurlijk ook geen kwaad. James zou het liefst al meedoen met vader Michel, maar is jammer genoeg nog geen 35.
Goed dat jullie erbij waren!

 
         
De Toss

Jarno van Diermen: "Natuurlijk ben ik teleurgesteld. Verliezen met dit soort cijfers went nooit. Balen! En ja, ik had zelf ook beter om kunnen springen met een paar kansen die ik kreeg. Laten we vooruit kijken. We moeten de competitie met opgeheven hoofd af kunnen sluiten."
 "Ik had Pim nog zo gezegd om geen penalty's uit te delen, of het moest in ons voordeel zijn. Helaas bestrafte hij onze liefste speler van het veld (Fred F. red.) en gaf De Meern een penalty. Verder heeft hij heel goed gefloten."
"De aanvoerder van De Meern is een aardige jongen en een goede voetballer. Hij heeft het me behoorlijk lastig gemaakt vandaag."