Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  7 april
  Nipte nederlaag Oude Beloften tegen 's-Graveland 1: 3-2

's-Graveland 1 is niet voor niets de 's-Graveland 1, SVS1. Het meeste voetballend vermogen van de oudere voetballers van de club komt in dit team samen. Natuurlijk, ook bij de Oude Beloften, 's-Graveland 2, lopen goede voetballers, maar laten we zeggen dat het daar iets meer op leeftijd is. De SVS1 heeft zelfs nog kansen op het kampioenschap, nog genoeg mogelijkheden om Kismet1 in te halen. Vandaag was het de vraag of de Oude Beloften het negatieve tij zouden kunnen keren. De laatste drie wedstrijden waren verloren gegaan met een belachelijk aantal doelpunten tegen.  De Oude Beloften traden vandaag aan met Frits, Ronald, Pascal, Fred, Niels, Giliam, Rick, Raymond, Job - de gele tijger-, en Mark en Bas die vanuit de SVS 3 de selectie complementeerden. Elf spelers, genoeg ruimte voor een uitgebreid wisselbeleid. De Oude Beloften begonnen behoudend aan de wedstrijd. De SVS1 mocht komen. De Oude Beloften loerden op een uitbraak. Die kwam er ook. Spits Rick Calis legde bij een uitbraak netjes af op Giliam, die helaas verzuimde de 0-1 aan te tekenen. De Oude Beloften wisten de SVS1 aardig van de goal af te houden, maar wisten toch niet te voorkomen dat met een 2-0 achterstand de kleedkamer opgezocht moest worden voor de rust.

's-Graveland 1 - 's-Graveland 2: 3-2
Ruststand: 2-0
Doelpunten 's-Graveland: Ronald van Oostrum, Giliam Hagen
 
Niels Steenvoorden: "De eerste helft haddden wij volgens mij de beste kansen. We speelden het heel slim. De SVS1 mocht komen, wij loerden op de counter. Dat ging best goed. Natuurlijk, de SVS1 heeft behoorlijk wat kwaliteit dus niet verrassend dat ook zij kansen kregen. Als er door de SVS1 echter al op de goal geschoten werd, dan stond Job paraat. Die keepte een uitstekende wedstrijd."
"Het ging bij ons echt een stuk beter dan in de laatste drie wedstrijden die we dik verloren hebben. Er was meer rust in het team. Neemt niet weg dat de SVS1 er voor de rust toch nog twee doelpunten wist in te prikken."
 
         
Ronald van Oostrum: "In de rust was de stemming in de kleedkamer niet teneergeslagen. In de eerste helft waren we er een paar keer gevaarlijk uit gekomen. Dat lukte in de tweede helft ook een paar keer. Zelf kreeg ik een goede kans bij zo'n uitval. Ondanks dat ik mijn linker been in stelling moest brengen, wist ik de de 2-1 binnen te schieten. De 2-2 leek daarna meer in de lucht te hangen dan de 3-1. Maar het werd desalnietemin toch 3-1. Op ouderwetse veerkracht wisten we nog terug te komen tot 3-2 door een mooie goal van Giliam, maar toen was de wedstrijd al gespeeld."
"Nou ja , we stapten van het veld af met een veel beter gevoel dan in de laatste drie wedstrijden. Ik heb het idee dat we het lek boven hebben en dat de gifbeker leeg is."
 
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporters van de Week

Terug van weggeweest: Stok van den Burg meldde zich vandaag weer langs de lijn, na vier maanden Azië onveilig gemaakt te hebben.
 Stok: "Ik was onder de indruk  van de kwaliteit die de Oude Beloften op de mat hebben gelegd. Ik wil graag weer meedoen, maar zal de komende weken me eerst weer melden op de training. Is dat nog op de dinsdagavond?"
 


Nadine zag haar  vriend Job vandaag een hele goede wedstrijd keepen.
Nadine: "Allemaal leuk en aardig, maar vanmiddag gaan we ook nog even lekker in het zwembad van het mooie weer genieten."


 
         
De Toss

Giliam Hagen: "Ik dacht dat het vandaag wat minder zou worden, qua weer. Maar het was echt heerlijk voetbalweer. Zowel voor de eerste, de tweede als de derde helft."
"Het was vanochtend effe niet duidelijk wie er vandaag zou scheidsrechteren. Toen kwam Kees - One Touch Cornelis - Langerak op de lijn. Mooi toch. HIj heeft een uitstekende wedstrijd gefloten."
"De aanvoerder van de SVS1, Remko Kempers, is een hele aardige jongen. Of hij goed kan voetballen weet ik eigenlijk niet. Goed keepen kan hij in ieder geval wel."