Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  21 april
  Krachteloze Oude Beloften ook bij Ardahanspor onderuit: 0-5

De wedstrijd van afgelopen woensdag gaf misschien enige aanleiding om te denken dat de Oude Beloften weer een opgaande lijn te pakken zouden hebben. Dat bleek vandaag helaas niet het geval. De SVS2 ging op bezoek bij Ardahanspor, normaal gesproken een tegenstander waar niet van verloren hoeft te worden. Dat gebeurde ook niet in de heenwedstrijd, eerder dit seizoen, die met 3-1 werd gewonnen. Het ontbrak bij de Oude Beloften niet aan de goede wil. De weg naar het doel van de tegenstander wordt echter onvoldoende gevonden. 's-Graveland trad aan met Jeroen, Luc, Jarno, Frits, Niels, Giliam, Fred, Menno, Fred en Jeroen Voeten die als inval-keeper (waarom heeft hij nog geen bijnaam?, red.) een prima wedstrijd speelde.
De eerste helft ging het redelijk gelijk op. Ardahanspor drong wat meer aan en kreeg kansen, de SVS2 kreeg kansjes. De drie tegendoelpunten had de SVS vooral aan zichzelf te verwijten. Geen weggevertjes, maar wel slordigheden die door de Utrechtenaren voor rust drie keer werden afgestraft. In de rust was het Jarno van Diermen die het team op het hart drukte om snel een tegengoal te maken.

Ardahanspor  - 's-Graveland 2: 5-0
Ruststand: 3-0
Doelpunt 's-Graveland:
 
Jeroen te Nuyl: "Dat was heel goed van Jarno, dat hij het team weer even op scherp zette. Voetballend gezien waren we misschien niet echt de mindere van Ardahanspor. Het was alleen dat we aanvallend geen spreekwoordelijke potten konden breken. In de tweede helft was de opdracht aan het team om binnen vijf minuten de 3-1 binnen te schieten. En van daaruit zouden we dan wel verder kijken. Hoe zuur is het dan dat na een paar minuten in de tweede helft er een mislukte voorzet  onze goal inwaait (4-0). Ik moet zeggen dat we daarna in ieder geval met de goede inzet hebben gevoetbald. Heel grote kansen hebben we echter niet gehad. We hebben de komende twee weken even pauze. Ik hoop dat dat ons goed zal doen."  
         
Menno van den Brand: "Natuurlijk baal ik ook van dit verlies, maar ik kan het ook allemaal wel weer een beetje relativeren. Acht dagen geleden liep ik nog in Nepal. Dan besef je dat er belangrijker zaken zjin dan winnen of verliezen met een potje voetbal. Neemt niet weg dat ook ik het veld opstap om te gaan winnen."
"In de twee vrije weken  ga ik er ook nog eens goed over nadenken wat ons team uit de misère kan helpen. Het is toch van de gekken dat we na de winterstop zo slecht presteren. Als we een trainer hadden, dan zouden we die al lang en breed ontslagen hebben. Maar ja, we hebben geen trainer. Misschien zouden we eens moeten gaan trainen."
 
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporters van de Week

Waar waren jullie?

 
         
De Toss

Jeroen te Nuyl: "Ik zou graag de schuld van ons verlies geven aan het slechte weer, het slechte veld of een slechte bal. Maar dat was allemaal prima vandaag."
"De scheidsrechter kan ik al helemaal niet de schuld geven. Die floot zeker niet in ons nadeel. Prima. Het was een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van Ardahanspor is een aardige jongen en een goede voetballer."