Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  12 mei
 
Oude Beloften nemen voetballend afscheid van Giliam Hagen

Het had vandaag een gewone zondag moeten zijn, net als zovele zondagen waarop de Oude Beloften een wedstrijd spelen in de 35+ veteranen-competitie. Deze zondag was echter heel bijzonder omdat die in het teken stond van het afscheid van onze Giliam. Extra bijzonder was het door de aanwezigheid van Giliams familie, zijn ouders, broer, schoonouders, Sabine en kinderen Teddy, Kas en Teun. En niet alleen zijn familie, ook andere vrienden en bekenden van Giliam waren erbij.
Voor de spelers van de Oude Beloften was het een  emotioneel weerzien in de kantine waarbij ongeloof en verdriet werden gedeeld. Indrukwekkend waren buiten de woorden van voorzitter van de SV, Marc Degenkamp en aanvoerder Jeroen te Nuyl. Beiden gaven aan welke belangrijke rol Giliam binnen de club en binnen het team van de Oude Beloften vervulde. Zo mogelijk nog indrukwekkender was de minuut stilte van de voetballers van de Oude Beloften, SVS 1,  De Meern en UVV in de middencirkel van het hoofdveld, voor de aftrap van hun wedstrijden.
De wedstrijd tegen UVV was bijzonder vooral door de gedachte dat geen wedstrijd van de Oude Beloften nog hetzelfde zal zijn zonder Giliam.