Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  9 juni
  Oude Beloften pakken in laatste wedstrijd een verdiend punt bij PVCV: 0-0

 De laatste wedstrijd van het seizoen hebben de Oude Beloften zich eindelijk weer eens van hun goede kant laten zien. Bij het Vleutense PVCV was het een boeiende wedstrijd met kansen over en weer. Na twee keer dertig minuten waren begin en eindstand gelijk 0-0. 's-Graveland trad aan met Menno Ronald, Michel, Luc, Frits, Jarno, Martijn, Alfred en Job. Genoeg spelers om te voetballen, maar toch geen compleet team. De trieste afwezigheid van Giliam was in de kleedkamer en op het veld nog steeds voelbaar.
De aftrap van de wedstrijd vond iets later plaats dan gepland omdat we even moesten wachten op Job die naar PVC was gereden in plaats van PVCV. Het scheelt een letter, maar ook behoorlijk wat kilometers. Het was het wachten waard. Job, de Gele Tijger, keepte een meer dan puike partij. Sowieso had de SVS2 het vandaag verdedigend goed voor elkaar. En vanuit een goede verdediging werd zelfs soms ook een goede aanval opgebouwd. Het spel ging aardig op en neer. Beide teams kregen kansjes, maar gescoord werd er de eerste helft niet. Na de thee was het spelbeeld onveranderd. PVCV was dicht bij de 1-0 via een carambollage voor de goal. Job wist de bal daarbij echter op miraculeuze wijze buiten het doel te houden. Eindstand 0-0.PVCV - 's-Graveland 2: 0-0
Ruststand: 0-0
Doelpunt 's-Graveland:
 
Luc te Nuyl: "We hebben het seizoen met deze wedstrijd op een goede manier afgesloten. Sportief gezien was het twee weken geleden weer een dieptepunt toen we de wedstrijd tegen Soest moesten afzeggen omdat we niet genoeg spelers hadden. Jeroen doet elke week zijn best om genoeg spelers bij elkaar te harken, maar dat wordt kennelijk steeds moeilijker. Nou ja, vandaag hadden we negen man en hebben we goed gevoetbald. Met een beetje geluk hadden we de wedstrijd gewonnen, met een beetje pech hadden we 'm verloren."
Menno van den Brand: " Ja, ja, ik sluit me aan bij de woorden van de vorige spreker. Daarbij wil ik nog opmerken dat we hebben voldaan aan de doelstelling die aanvoerder Jeroen te Nuyl aan het begin van het seizoen heeft gesteld. Meer punten halen dan vorig seizoen. Toen hadden we 17 punten. Vandaag hebben we met het gelijke spel ons puntentotaal op 18 gebracht. Ik zeg: Missie geslaagd!"
 
         
Ronald van Oostrum: "Ik kijk ook tevreden terug op deze wedstrijd. En als we toch met de cijfers en de feitjes bezig zijn. Een uitslag van 0-0 is vrij uitzonderlijk. Dit seizoen is er in de hele competitie geen andere andere wedstrijd 0-0 gespeeld. En ik heb het even opgezocht maar het is meer dan zeven jaar geleden dat wij zelf voor het laatst een wedstrijd hebben gespeeld met uitslag 0-0 (tegen PVC, red.)."  
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporters van de Week

Melle en James kwamen vandaag met hun vaders Job en Michel mee om te supporteren. Natuurlijk gingen ze zelf ook samen even voetballen. Leuke weetjes: Melle pakt graag rode kaarten met slidings. James is de jongste van zijn team, maar ook de snelste.

 
         
De Toss

Jarno van Diermen: "0-0 klinkt misschien saai, maar het was geenszins een saaie wedstrijd. Fijn dat we konden voetballen. Net als Luc heb ik ook erg gebaald van de wedstrijden die we moesten afzeggen vanwege te weinig spelers."
"Natuurlijk hebben we vandaag Giliam gemist.  Voor mij nog steeds niet te bevatten dat we verder moeten zonder hem. Dat gevoel gaat voorlopig niet weg."
"Dan van mijn kant ook nog maar een feitje. De eerste wedstrijd van het seizoen was ook tegen PVCV. Uitslag 1-1, wat scheelt het."
"De scheidsrechter van vandaag heeft prima gefloten. Het was een heel sportieve wedstrijd. De aanvoerder van PVCV was een aardige jongen en een goede voetballer."
"Ik wens iedereen een heel goede zomervakantie. Tot volgend seizoen."