ABThuis Vorige      Volgende      
Totaal overzicht competitie, programma en uitslagen

Actuele Stand

Wedstrijdreglement Wilde 7x7-Competitie
 

     
3 april
  's-Graveland doet zichzelf te kort bij PVCV: 7-3
PVCV uit Vleuten en de 's-Gravelandse Oude Beloften blijken de afgelopen seizoenen aardig aan elkaar gewaagd. De ene keer valt het spreekwoordelijke kwartje de ene kant op, de andere keer de andere. Vandaag viel het na lang wikken en wegen de ene kant op. 's-Graveland verscheen aan de aftrap met: Jeroen, Kees, Fred, Frits, Frank, Harun, Giliam, Martijn en Niels. Best spannend want niet iedereen leek honderd procent okseltje fris. Zo had Jeroen net Corona achter de rug en een zware val bij het skiën.  Fred kwam terug van twee seizoenen blessureleed en een recente scheuring van de hamstring. Gelukkig leverde de wedstrijd vandaag geen extra blessure-gevallen op.
In de eerste helft hielden de partijen elkaar in evenwicht. De beste kansjes waren misschien nog wel voor 's-Graveland. Toch was het PVCV die  via een leep steekpasje en dito afmaken de 1-0 op de scorebord zette. Uit een van de vele aanvallen wist Frits van der Meer gelijk te maken door een voorzet met een creatief
 omhaal-hakje in de goal te werken. Daarmee was tevens de 1-1 ruststand bepaald. Na de rust was 's-Graveland niet geheel bij de les. In tien minuten liep PVCV uit naar 4-1. De wedstrijd leek gespeeld. Maar als zo vaak dit seizoen toonde 's-Graveland veerkracht.

PVCV - 's-Graveland 2: 7-3
Ruststand: 1-1
Doelpunten 's-Graveland: Frits van der Meer, Jeroen te Nuyl (2x)
     
Jeoren te Nuyl: "Inderdaad, de wedstrijd leek gespeeld toen PVCV de 4-1 maakte. Maar op een of andere manier kwamen we toch weer terug in de wedstrijd. We kregen goede kansen en PVCV wist even niet meer waar ze het zoeken moesten. Natuurlijk is het leuk dat ik dan het goede voorbeeld kan geven door twee keer te scoren. Eerst kon ik een mooie voorzet van Giliam binnenlopen. Daarna zeilde een afstandschot van mij in de kruising. 4-3 en alles was weer mogelijk. De 4-4 hing in de lucht, maar de 5-3 viel uiteindelijk. Balen. We hadden echt wel een puntje verdiend vandaag."  
 
Fred Fourasschen: "Toen ik me van de week aanmeldde bij Jeroen om vandaag mee te spelen, reageerde hij nogal ongelovig. Ik snap het wel want twee weken geleden had ik tijdens een oefenpartijtje op de club maar een paar minuten meegedaan of ik moest al het veld af vanwege een kwetsuur aan de hamstring. Maar ik had van de week getraind bij Eemnes en dat ging prima. Vandaar dat ik het er vandaag wel weer op wilde wagen."
"Alles bij elkaar viel het me niet tegen. Kappen en draaien ging nog best goed. Ik had gerekend op tien minuten speeltijd, maar dat is minstens het dubbele geworden. In die zin was het voor mij een lekkere wedstrijd."
 
 

 
 
 
 
 
De Rust
 
Supporter van de Week
Waar was iedereen? We konden best wel wat steun gebruiken.
 
 
 
De Toss
Frits van der Meer: "Jeroen begon als reserve, dus ik mocht de honneurs bij de toss waarnemen. Geen probleem. Ik heb wel vaker honneurs waargenomen."
"Het weer viel me alles mee. We begonnen met een waterig zonnetje. De tweede helft was het wel wat frisser. Maar eigenlijk was het prima voetbalweer."
 "Er had voor ons echt meer ingezeten. Na die 4-3 hadden we door moeten drukken. Maar ja, de voetbalgoden waren ons niet heel gunstig gezind. En na de 5-3 hebben we het laten lopen."
"De scheidsrechter van vandaag heeft prima gefloten. Daar lag het niet aan."
"De aanvoerder van PVCV, Samir, is een aardige jongen en een heel goede voetballer. Een veel scorende spits die wij vandaag goed hadden kunnen gebuiken."
 
 
 
     
     
     
    Naar de top van de pagina