Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  17 september
  Rommelig spel van Oude Beloften resulteert in nederlaag bij PVC: 4-0

De Oude Beloften hebben de goede seizoenstart van vorige week geen vervolg kunnen geven. Werd vorige week een punt gehaald tegen een tegenstander (PVCV) waar dat meestal niet lukt. Deze week werden de punten aan de tegenstander (PVC) gelaten waar die normaal gesproken alle drie mee naar 's-Graveland worden genomen. Het rommelen begon al in de voorbereiding waarin het, zonder vakantievierende aanvoerder Jeroen, moeilijk bleek om een complete selectie bij elkaar te harken. Marc en Richard van s-Graveland 1, dat vandaag vrij was, waren gelukkig bereid de Oude Beloften-selectie aan te vullen. Deze bestond verder uit: Niels, Giliam, Frits, Ronald, Luc, Harun, Martijn en Bert, die voor de gelegenheid de keepershandschoenen wilde aantrekken.
Vanaf de aftrap was het voor 's-Graveland zoeken. Vorige week was er een duidelijke strategie, deze week niet. PVC viel wel aan, maar liet 's-Graveland ook het spel maken. Dat past de Oude Beloften minder goed. Waar PVC de bal rustig rondspeelde, wist 's-Graveland de bal maar moeilijk in de ploeg te houden. Het overwicht van PVC in de eerste tien minuten werd ook uitgedrukt in een doelpunt (1-0). Daarna kwamen de Oude Beloften wat meer in de wedstrijd.

PVC - 's-Graveland 2: 4-0
Ruststand: 1-0
Doelpunt 's-Graveland:
 
Niels Steenvoorden: "Het bleef vorige week stil op de app. De grote kale leider zit met zijn kale bolletje nog in de zon in Frankrijk. Dan is het natuurlijk even afwachten wie de regie neemt. Toen bleek dat we maar tenauwernoor genoeg mensen hadden, heb ik mijn netwerk binnen de club aangesproken. Marc Janssen en Richard Koelink wilden de selectie aanvullen. Zo stonden we met tien man aan de aftrap dat was prima"
"Dan was er natuurlijk ook nog de shirtjes-kwestie. De hhofdsponsor wilde de shirts gebruiken voor een bedrijfstoernooi in Ankeveen. Dat is natuurlijk zijn goed recht, maar daardoor moest ik ook nog voor andere shirts zorgen. Op zich niet zo'n probleem, maar toen ik na afloop vroeg wie de shirts wilde wassen, bleef het angstig stil in de kleedkamer. Nou ja, dan speel ik maar weer voor Witte Reus."
 
         
  Luc te Nuyl:  "Meestal is het hier een uurtje voetballen en dan de punten mee naar huis nemen. Vandaag zat het er niet in. Na die eerste tien minuten herpakten we ons wel weer, maar echt goed ging het ook niet. We liepen een beetje door elkaar, wisten elkaar maar moeilijk te vinden en raakten makkelijk de bal kwijt. Zelf kreeg ik in de eerste helft een hele goede kans. Ik omspeelde de keeper en zette twee spelers op het verkeerde been, stond vlak voor de goal, maar mijn schot werd op de lijn geblokkeerd. Balen!"
"In de tweede helft vond ik dat we zeker niet slechter waren dan PVC, maar persoonlijke fouten deden ons de das om. We kregen best nog wel aardige kansen, maar de bal wilde er niet in. Nou ja, we staan weer met beide beentjes op de grond. Dat is misschien maar beter dan al dat gezweef."
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporter van de Week

Zonder supporters is het ook nog eens extra lastig voetballen. Waar was iedereen?
 
         
De Toss

Martijn Mensen: "Zonder Jeroen blijft het toch zoeken naar iemand die in ons team de regie wil nemen. Ik heb me gemeld om de toss te doen, dat leek me ook wel eens leuk."
"We speelden  bij PVC voor het eerst op het halve veldje achter het grote veld. Dat is alles bij elkaar vier meter korter dan een gewoon half veld. Dat was voor ons erg wennen. Luc moest bijvoorbeeld uitkijken dat hij niet te veel snelheid maakte, om op tijd af te kunnen remmen."
"De scheidsrechter van vandaag, de vader van Remko, heeft prima gefloten. Hij had weinig te doen. Het was een heel sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van PVC, Appie voor zijn medespelers, is een aardige jongen en een goede voetballer met een neusje voor de goal. Vandaag heeft hij er ook minstens eentje gemaakt."