Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  24 september
  Fotoshoot voetbalplaatjes inspireert Oude Beloften tegen Kismet 2: 6-1

De Jumbo-supermarkt in Kortnehoef wil het grote succes van de actie met voetbalplaatjes van alle 's-Gravelandse voetbalteams dit seizoen gaan herhalen. In voorgaande weken werden alle individuele spelers hiervoor al gefotografeerd. Vandaag werd van de Oude Beloften een teamfoto gemaakt die ook in het voetbalplaatjesalbum terecht moet komen. Een en ander zorgde voor de wedstrijd voor een soort van teamgevoel dat mee werd genomen in de wedstrijd tegen Kismet 2. De Oude Beloften traden aan met: Niels, Frits, Harun, Martijn, Pascal, Michel, Jarno, Jeroen, Sander, Menno en Job, die vandaag jarig was. Hij trakteerde het team op een aantal mooie reddingen. Elf poppen, vier wissels, ook het wisselen leek vandaag een stuk beter te lopen dan anders.
Het was vandaag de wedstrijd van Jarno van Diermen. Met maar liefst drie doelpunten voor rust en twee na rust maakte Jarno even duidelijk wat dit seizoen zijn ambitie is: de Looney Tunes-trofee voor de topscorer, niets meer en niets minder. Vanaf de aftrap hadden de Oude Beloften het initiatief. Kismet leek enigszins overvallen door de sterke start van 's-Graveland. Binnen 10 minuten stond het middels ragfijn combinatiespel al 2-0.

's-Graveland 2 - Kismet 2: 6-1
Ruststand: 3-0
Doelpunten 's-Graveland: Jarno van Diermen (5x), Sander de Leeuw
 
Frits van der Meer: "De Jumbo heeft een plaatselijke professionele fotograaf aangezocht voor het maken van de teamfoto's. En dan komen ze natuurlijk al snel uit bij Yvonne Sikking (de vrouw van Menno van den Brand, red.). Zij heeft de skills om zowel mooie plaatjes te schieten als hele voetbalteams op hun gemak te stellen. Ze heeft ook nog even individuele foto's genomen van spelers die nog niet eerder in de gelegenheid waren geweest. Inderdaad, daar hoorde ik ook bij."
Maarten Schaap: "Als enige echte supporter vond ik dat ik ook een plaatsje op de teamfoto verdiende. Of dat gelukt is? Dan moeten mensen straks maar de voetbalplaatjes gaan kopen. Ik wil trouwens nog even terugkomen op dat interview dat een paar weken geleden met mij is gedaan. Daar staan een aantal uitspraken van mij in die volledig uit hun verband gerukt zijn."
 
         
Frank Scheltus: "Ik heb me vandaag aangeboden als non-keeping coach. Voetballend zat het vandaag wel aardig in elkaar. Inderdaad, Jarno was in de punt van de aanval goed in vorm. Hij werd goed aangespeeld en maakte zelf zijn acties. Kan ik niks van zeggen. Andere spelers hadden ook best kunnen scoren, maar alleen Sander maakte van de gelegenheid gebruik. Ook met een mooie goal, kan ik ook al niks van zeggen. Waar ik wel wat van gezegd heb is het doorwisselen. Dat kan echt beter. Heel kort door de bocht. Het moet duidelijk zijn wie eruit gaat en wie erin komt en dat moet dan een beetje soepeltjes."
"Ondertussen heb ik met Natascha de Ruig de onderhandelingen gevoerd over de snackbonnen. Daar zijn we goed uitgekomen, al zeg ik het zelf. En o ja, voor wie er vandaag niet was, de nieuwjaarsreceptie is in het weekend van 12 januari. Diverse Duitse steden hebben zich weer aangemeld om ons te ontvangen."
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporter van de Week

Een van de grote talenten van Ankeveen speelt in het eerste van ASV: James van Eekert kwam vandaag zijn vader Michel aanmoedigen. Waarschijnlijk heeft Michel thuis nog wel wat voetbaltips van James gekregen.

Nadine kwam vandaag als verjaardagscadeau mee met Job. Zij was onder de indruk. Niet alleen van Job, maar ook van de snelheid van het spel van de Oude Beloften. Kennelijk had Job haar voorgehouden dat het een soort walking football zou zijn.

Alfred is terug van een trip door China. Zolang de transferperiode daar nog open is, is hij nog niet inzetbaar in de Nederlandse competitie. Supporteren en op de teamfoto gaan, mag wel.


 
         
De Toss

Jarno van Diermen: "Ik heb de volledige voorbereiding van het team meegemaakt, maar vandaag was mijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Dat ik dan door Jeroen aangewezen wordt als aanvoerder, is voor mij een teken van vertrouwen."
"Het was heerlijk weer om te voetballen en ook fijn dat het kunstgras nog even gesproeid wordt van tevoren en in de rust."
"Natuurlijk ben ik tevreden over mijn spel, maar ik vind dat iedereen vandaag goed speelde. Dat ik dan vijf doelpunten maak, is een soort van bijzaak."
"Pim heeft prima gefloten. Hij had weinig te doen. Het was een sportieve wedstrijd."
"De aanvoerder van kismet 2, is een aardige jongen en een goede voetballer. Zij hebben eigenlijk best veel kansen gehad, maar het zat ze niet mee in de afronding."