Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  24 december
  Aanvoerder Oude Beloften wenst iedereen fijne feestdagen

 
Jeroen te Nuyl: "Ik wil alle spelers, supporters en volgers van de Oude Beloften hele fijne feestdagen wensen. Dat geldt natuurlijk ook voor alle familie, vrienden en kennissen van de spelers, supporters en volgers van de Oude Beloften. Niet te veel eten met de Kerstdagen en uitkijken met vuurwerk met Oud en Nieuw. Dat geef ik er ook nog even als welgemeend advies bij. Dat iedereen maar weer gezond en gelukkig binnen en buiten de lijnen mag verschijnen."
"Genoeg gelegenheid om elkaar in het nieuwe jaar te treffen. Is het niet op de nieuwjaarsreceptie van de club of de Winterstopquiz, dan is het natuurlijk op onze eigen nieuwjaarsreceptie, 13 januari in de Bolly Blooper. Dat wordt geheid een hoogtepunt van 2024."
 
         
Jeroen te Nuyl: "Het mag duidelijk zijn dat de actie met de voetbalplaatjes van de club een groot succes is. Grappig om te zien dat ook de oudere voetballers apentrots zijn op hun eigen plaatje, ook die van ons team. Van je plaatje kan je ook allerlei merchandise bestellen (zie blz 1 van je album, red.) zoals een sleutelhanger, een mok of een broodtrommel."
"Leuk allemaal, maar ik heb een patent aangevraagd op de voetbalplaatjes-kerstbal. Wie wil zichzelf nou niet in de kerstboom zien hangen?
Ik ga afspraken maken met de Albert Heijn in Kortenhoef. Daar ken ik een van de cassieres. Het gaat groot worden: De AH-voetbalplaatjes-kerstballen-actie." 
"Ik zoek nog investeerders. Belangstellenden kunnen instappen vanaf een bedrag met drie nullen. Je kunt het me contant geven op de nieuwjaarsreceptie. Ik heb de webredactie gevraagd wat voorbeelden voor ons team uit te werken. Ziet er leuk uit, toch?"