Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  13 januari
  Nieuwjaarsreceptie Oude Beloften een daverend succes

DDe Oude Beloften hebben inmiddels een jarenlange traditie opgebouwd met een nieuwjaarsreceptie van het eigen team. Normaal gesproken is er daarbij sprake van een meerdaags event in een grote Duitse stad. Alsof de treinstakingen in Duitsland waren voorzien, werd deze keer van de gewoonte afgeweken en werd de nieuwjaarsreceptie in eigen land gehouden, sterker nog: vlak in de buurt. Café-Restaurant het Aanzien (voorheen de Bollie Blooper) in het vertrouwde Kortenhoef was de locatie waar maar liefst 22 Oude Beloften bij elkaar kwamen om elkaar een goed en sportief 2024 te wensen. Niels Steenvoorden had het allemaal uitstekend geregeld.
De stemming was opperbest, ook al vanwege de voor velen onverwachte aanwezigheid van Joost te Nuyl. Aanvoerder Jeroen blikte in een originele toespraak terug en vooruit. Daarbij uitte hij zijn tevredenheid over de sportieve prestaties in de eerste seizoenshelft. De nieuwjaarsreceptie is ook de plek voor prijzen en trofeeën. De prijs voor de topscorer, Grote Kale Leider-trofee, Aardige Jongen-Trofee, Beste Webmaster en een Blauwe Reiger werden met feestelijke lofredes uitgereikt. Als de nieuwjaarsreceptie een voorbode is van 2024 dan wordt het voor de Oude Beloften een topjaar.

 

De stemming zat er vanaf het begin goed in...

En werd nog beter toen Joost te Nuyl zijn entree maakte.
         

Aan tafel
         

Aanvoerder Jeroen sprak een legendarische nieuwjaarsrede uit. 
 
Luc was onder beveiliging  naar de receptie toegekomen vanwege de vele kostbare prijzen en trofeeën in zijn tas.
         

De looney-tunes trofee voor de topscorer ging naar Jarno van Diermen 
         
 De Grote Kale Leider-trofee ging dit jaar niet geheel onverwacht en al helemaal niet onverdiend naar de Grote Kale Leider Jeroen te Nuyl.
Gelegenheidskeeper Rick Kalis schaart zich als De Blauwe Reiger in een legendarisch rijtje met De Zwarte Panter; De Witte Panda en De Gele Tijger  
         
 Menno van den Brand had dit jaar Frits van der Meer verkozen tot Webmaster van het jaar. Frits was zeer verguld met de uitgereikte prijs. Het betrof een origineel exemplaar uit oktober 1962 van de "PINGEL", destijds het clubblad van de SV 's-Graveland.
Sander de Leeuw kan het zelf nog niet helemaal geloven. Hij heeft zojuist de Aardige Jongen-Trofee overhandigd gekregen.