Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  25 februari
  Vernedering Oude Beloften tegen de SVS 3: 1-11

Elke club-derby is een wedstrijd op zich. Eerder dit seizoen wisten de Oude Beloften nog te winnen van 's-Graveland 3, maar eerder behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Zo bleek ook vandaag maar weer. Aan het begin van de week leek het er nog even op dat de Oude Beloften niet genoeg spelers op de been zouden kunnen brengen. Vandaag traden zij echter aan met maar liefst elf spelers, te weten: Jeroen, Luc, Jarno, Michel, Fred, Giliam, Menno, Ronald, Frits, Kees, en Bert die zich bereid had verklaard om de keepershandschoenen aan te trekken. 
Heel lang spannend bleef de wedstrijd niet. Na tien minuten stond de SVS 3 al met 0-3 voor. Toen was de wedstrijd feitelijk gespeeld. Foutjes in de verdediging van de Oude Beloften werden keihard afgestraft. De SVS 3 troefde de Oude Beloften de eerste helft op alle fronten af.  Maar heel spaarzaam konden de Oude Beloften de helft van de tegenstander opzoeken. Bij een van die spaarzame aanvallen kon Ronald van Oostrum wat terugdoen. Met een 1-5  achterstand werd de kleedkamer voor de rust opgezocht.

's-Graveland 3 - 's-Graveland 2: 1 - 11
Ruststand: 1 - 5
Doelpunt 's-Graveland: Ronald van Oostrum
 
Jeroen te Nuyl: "In de tweede helft hadden we het wat beter voor elkaar. Dat wil zeggen de eerste 25 minuten. In de rust hadden we afsgesproken om de pass door het midden van SVS 3 eruit te halen en dat bleek een goede tactiek. Vijf minuten voor tijd stond het nog maar 1-7. De laatste vijf minuten was bij ons de spreekwoordelijke pijp leeg en aan Maarten gegeven. Ik weet niet hoe, wat en waarom, maar de SVS3 schoot er nog even vier in (eindstand 1-11, red.). Een blamage natuurlijk, Vanuit onze kant een soort persiflage op een voetbalwedstrijd. Nou ja, heel gauw vergeten dit. Volgende keer beter."
 
         
Kees -One Touch Cornelis - Langerak: "Natuurlijk volg ik het wel en wee van mijn oude team nog elke week via de website. Daarnaast zit ik ook nog in de app-groep. Dus toen ik van de week die paniek-uitspraken op Whatsapp voorbij zag komen, of de Oude Beloften wel genoeg spelers zouden hebben, twijfelde ik geen moment en heb ik mezelf aangemeld. Jeroen heeft het aanbod in dank aanvaard en vandaag was het dan zover. Nee, ik ga geen uitspraken doen over het niveau van het team. Ik ben het niveau van de selectie gewend, dus dat is geen vergelijking. Mij viel in ieder geval de mentale veerkracht in positieve zin op. Na de wedstrijd hebben we goed na kunnen praten. Met een paar spelers zijn we zelfs nog even naar café Cartouche geweest om verder te evalueren."
 
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporter van de Week

Frank Scheltus: "Ik supporter van de week? Nou, liever niet. Ik heb best gevoel voor humor, maar hier kon ik echt niet om lachen. Het enige wat een beetje liep was het wisselen. Dat kwam niet in de laatste plaats omdat ik mezelf weer als wisselcoach had opgeworpen. Toen ik goed en wel een plekkie langs de lijn gevonden had, stonden we al 0-3 achter. Dan weet je dat het een zware middag wordt als twaalfde man."

 
         
De Toss

Giliam Hagen: "We speelden vandaag niet onze beste wedstrijd van het seizoen, maar daar is door iedereen al genoeg over gezegd. Ik wil het positief houden. Met het zonnetje erbij was het heerlijk weer om te voetballen."
"Pim van Leeuwen heeft uitstekend gefloten. We kennen hem als witte panda, maar vandaag had ie zich als een soort van kanarie uitgedost. Dat was aan z'n fluiten te horen, heel zuiver."
"De aanvoerder van de SVS 3, Mark Jans, is voor ons een oude en goede bekende. Een goede voetballer en zo'n beetje de aardigste jongen van de vereniging."