Thuis Vorige  Volgende   


Website van SV 's-Graveland
         
  24 maart
  Ook dikke nederlaag Oude Beloften tegen De Meern 2: 1-8

In de rust leek er nog niets aan de hand. Maar na afloop van de wedstrijd tegen De Meern 2 keken de Oude Beloften elkaar mistroostig aan. Weer dik verloren... De spreekwoordelijke gifbeker bleek ook vandaag nog niet leeg. Natuurlijk, De Meern was fortuinlijk bij de afwerking op de goal. Ze vlogen er makkelijk in. 's-Graveland aan de andere kant wist nauwelijks kansen te creëren, laat staan af te maken. De Oude Beloften traden aan met Jeroen, Luc, Ronald, Michel, Frits, Fred, Jarno, Giliam, Ed Mijwaart en Rick - de Blauwe Reiger- kalis die vandaag de plaats onder de lat innam.
In de eerste helft hielden beide teams elkaar redelijk in evenwicht. De beste kansen waren voor De Meern. 's-Graveland voetbalde zich af en toe een weg naar de Utrechtse goal, maar kon niet echt gevaarlijk worden. De verhoudingen werden dan ook goed afgespiegeld door de ruststand 1-2. Voor 's-Graveland wist Luc te Nuyl de bal uit een scrimage binnen te werken. In de rust werden door de Oude Beloften goede voornemens besproken voor de tweede helft. Met windje mee moest de weg omhoog gevonden worden.

's-Graveland 3 - De Meern2: 1-8
Ruststand: 1-2
Doelpunt 's-Graveland: Luc te Nuyl
 
Jeroen te Nuyl: "Verdorie nog eens aan toe, we moeten echt uit een ander vaatje gaan tappen. Dit was natuurlijk weer een wanvertoning, zeker in de tweede helft. We krijgen het niet te pakken. Zowel met als zonder bal doen we niet de goede dingen."
"In de tweede helft kregen we natuurlijk al weer heel snel een doelpunt tegen en daarna vlogen ze er achter elkaar in. We moeten meer vanuit onze eigen kracht gaan voetballen en dan bedoel ik vooral dat we onze eigen kracht niet moeten overschatten. Het zou al een stuk beter zijn als het ons lukt de bal een beetje in de ploeg te houden. En wat is er mis met ouderwets kaatsen, inspelen, doorlopen, dat soort dingen. Ik hoop dat iedereen de Pasen benut om eens goed nij zichzelf te rade te gaan, op voetbalgebied."
 
         
Frank Scheltus: "Zowel Job als ik waren te geblesseerd om te keepen. Gelukkig is Rick er dan om onze honeurs waar te nemen. Voor de wedstrijd hebben we hem nog een paar keeperstips gegeven."
"Aan Rick heeft het vandaag in ieder geval niet gelegen. Ook het wisselen ging vandaag weer soepeltjes. Wat dat betreft heb ik ondertussen mijn meerwaarde als wisselcoach wel bewezen, lijkt me."
         
 
         
 
         
 
         
In de rust
 
         
Supporter van de Week

Sander de Leeuw is voor langere tijd uitgeschakeld. Met skiën is hij lelijk gevallen waarbij met name zijn kruisbanden het hebben moeten ontgelden. Op dit moment zit hij vol in de revalidatie met als doel om dit seizoen nog een actieve bijdrage aan het team te kunnen leveren. Zolang dat niet kan wordt het ook zeer op prijs gesteld dat deze Aardige Jongen 2023 komt supporteren. Klasse!

 
         
De Toss

Giliam Hagen: "We hebben geboft met het weer. Voor en na de wedstrijd heeft het geregend, maar tijdens de wedstrijd hebben we het droog gehouden."
"We hebben niet vaak twee penaltys tegen gekregen in een wedstrijd. Toch durf ik wel te zeggen dat Pim goed gefloten heeft."
"De aanvoerder van De Meern was een aardige jongen en een goede voetballer. Ik snap eigenlijk niet goed waarom dit team onderaan staat. En ik begrijp eigenlijk ook niet meer hoe wij zelf voor de winterstop al die punten bij elkaar hebben gespeeld."